Dinitrol til el- og hybridbiler

Behandlingen med en kvalitets rustbeskyttelse af din el- eller hybridbil starter her.

Undgå store værditab af din bil

Behandlingen med en kvalitets rustbeskyttelse af din el- eller hybridbil starter her.

Dinitrol er eksperter til at rustbeskytte el- og hybridbiler

Dinitrol har gennem mere end 50 år specialiseret sig med, at rustbeskytte biler imod det danske klima, og vi er derfor førstevalget hvis du skal have en kvalitets rustbeskyttelse af din bil. Din el- eller hybridbil består af mange elektriske og kritiske dele, og det kræver derfor specialister med årevis erfaring til at rustbeskytte din bil med den kvalitet den kræver og fortjener.

Et af de vigtigste elementer på din el- og hybridbil er batteriet, som man fra producentens side plastafdækker i hele vognbunden. Denne omfattende plastdækning holder imidlertid mere på fugten, som dermed øger risikoen for rustangreb.
Til at behandle batteriet benytter man Dinitrols tynde, gennemsigtige og transparente specialprodukt, så køling af batteriet ikke påvirkes.

Unikke sprøjteskemaer til el- og hybridbiler

Dinitrol udvikler selv unikke sprøjteskemaer til alle el- og hybridbiler. For rigtig behandling af karrosseri og elektriske dele, er et sprøjteskema meget vigtigt når din bil skal rustbeskyttes.

Med detaljerede sprøjteskemaer samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteteknikere, sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke skader kritiske elektroniske dele og sensorer.

Traditionel behandlingsmetode

Som udgangspunkt vaskes- og tørres en hybrid- eller elbil præcis ligesom ved en behandling af en almindelig bil.

Forlæng din elbils levetid med en rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse af din el- eller hybridbil

Alle biler ruster i Danmark, inklusiv el- og hybridbiler. Derfor er det sund fornuft, at rustbeskytte din bil mod det rustfremkaldende klima vi har i Danmark.

Dinitrol afmonterer altid bundplader og inderskærme fra bilen

Grundigt forarbejde går altid forud for en Dinitrol Rustbeskyttelse og er din garanti for, at bilen får den helt rigtige behandling. Vi afmonterer plastafdækningen, efterser vognbunden og klargør alle kroge og samlinger. *Afmontering- og klargøring foretages kun delvist ved en Dinitrol Efterbehandling. ** 30 års garanti tilbydes kun til biler under 12 måneder.

01. Fotodokumentation af vores kvalitet

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer.
02. Unikke sprøjteskemaer
Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører, sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

03. Kontrolleret af Teknologisk Institut

Teknologisk Institut gennemgår alle Dinitrol Centre i hele landet ved uanmeldte stikprøvekontroller. Teknologisk Instituts medarbejdere kontrollerer alle bilens hulrum og vanger for at se om undervognen har været skilt ad og om rustbehandlingen lever op til Dinitrols høje standard.
Se vores behandlingsproces

Se med her, hvordan vi professionelt behandler din bil. Vi har den bedste kvalitet på markedet med årevis erfaring.

Book tid her

Dokumenteret proces

Dinitrol Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse.

Detaljeret udførelse

Med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, sikrer vi dig, at rustbeskyttelse bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Ekspert rådgivning

Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse rådgiver vi dig omkring hvilken rustbehandling, der er den rigtige for din bil.

Uvildig kontrol

Som den eneste landsdækkende kæde, er alle Dinitrol Centre kontrolleret og godkendt af Teknologisk Instituts omfattende og uvildige kontrolordning.

Ofte stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust. Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.
Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?
Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand. Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.
Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.

Find dit nærmeste Dinitrol Center