Dinitrol Aabyhøj

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:30
Fredag: 7:30-15:00 

Lør-søndag: Efter aftale (biler behandles også her)

verdens bedste rustbeskyttelse

Få rustbeskyttet din bil lynhurtigt for 799,-

Bilen er for de fleste være en uundværlig del af hverdagen. For netop at tage hensyn til en travl hverdag, tilbyder vi en unik service: Dinitrol Express.

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

dinitrol åbyhøj

Derfor vælger mange Dinitrol Åbyhøj

Dinitrol Express

Du afleverer bilen senest klokken 20, og så kan du hente den allerede dagen efter fra klokken 06. Prisen for servicen er den valgte behandlingspris + 799,-.Det kan ikke gøres billigere eller nemmere nogle andre steder!

Kontakt os på 6174 6888 for at booke.

Dinitrol Delivery

Hvis du bor i 8230 kan det gøres lettere end nogensinde før at få din bil undervognsbehandlet. Vi afhenter din bil efter aftale, sørger for en grundig undervognsbehandling, og så afleverer vi bilen tilbage på din adresse igen på et aftalt tidspunkt. Servicen er gratis, og den kan naturligvis kombineres med Dinitrol Express. 

Kontakt os på 6174 6888 for at booke.

Det danske klima er hård ved din bil

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

I Århus er Dinitrol Center Åbyhøj et af de nærmeste Dinitrol-centre i området. Vi leverer undervognsbehandling af din bil i den høje kvalitet, som du kun finder hos Dinitrol. Det garanterer regelmæssig kvalitetskontrol af Teknologisk Institut for.
Du kan altid se den seneste kontrolrapport og få udleveret komplet fotodokumentation af din egen bils rustbehandling. Derved er du sikker på, at du har fået den mest effektive undervognsbehandling, der findes på markedet hos Dinitrol Center Åbyhøj.
Du har tilmed mulighed for at tilvælge en garantiordning mod gennemtæring og vælge mellem flere forskellige former for rustbehandling. Læs mere om ordningen og de forskellige behandlinger her på siden eller få mere information, når du bestiller tid til undervognsbehandling hos Dinitrol Center Åbyhøj.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.