Dinitrol Aars

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:15
Fredag: 7:30-14:30

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Aars

I Nordjylland nær Limfjorden finder du Dinitrol Center Aars. Vores dygtige personale ved, hvor vigtig en rustbehandling af høj kvalitet er for dig og din bil. Derfor står de altid klar til at hjælpe.
Mange bliver overrasket over, hvor vigtigt det er, at bilen er rustbeskyttet året rundt. De fleste ved, at rustbeskyttelse er en god idé om vinteren, når sne, sjap og vejsalt øger risikoen for rustskader. Men de færreste er klar over, at sommerregn og dug også kan trænge ind i bilens hulrum og sprækker, som risikerer at sætte gang i rustangreb.

Nye biler har også brug for rustbeskyttelse. Bilfabrikanterne rustbeskytter nemlig ikke bilerne nok til at holde rusten på afstand i det danske klima. En fabriksny bil er blevet behandlet med 1-2 liter rustbeskyttelse, når de forlader fabrikken. Til sammenligning bruger vi mellem 8 – 10 liter, når vi rustbeskytter en bil for første gang.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.