Dinitrol Birkerød

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-14:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos Dinitrol bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Bor du i Rudersdal Kommune i området omkring Birkerød og Høvelte, finder du dit lokale Dinitrol Center i Birkerød. Her står vi klar til at undervognsbehandle din bil, når du har tid i hverdagen.
Rustbeskyttelsen påføres din bil i den velkendte Dinitrol-kvalitet, der i øvrigt kontrolleres af Teknologisk Institut. Så er både vi og du sikre på, at din bil får en undervognsbehandling, der kan modstå vinterens vejsalt, sjap og sne og de mange stadig kraftigere regnskyl, vi får her i landet.
Når du alligevel besøger dit lokale Dinitrol Center i Birkerød, så tag en snak med dem om vores særlige garantiordning, der kan tilvælges på alle biler under 5 år.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.