Dinitrol Bjerringbro

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:30
Fredag: 7:30-14:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos Dinitrol bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt
Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Bor du mellem Viborg, Randers og Hobro, finder du dit lokale Dinitrol Center i Bjerringbro. Her står vores medarbejdere klar til at undervognsbehandle din bil, når du har tid til det. Husk: Undervognsbehandling kan foretages hele året. Du behøver ikke vente til efteråret.
Rustbeskyttelsen udføres i den velkendte Dinitrol-kvalitet. Alle vores Dinitrol Centre er kontrolleret af Teknologisk Institut. Så du kan være sikker på, at alt lever op til vores strenge kvalitetskrav til arbejdets udførelse.
Når du alligevel lægger vejen forbi Dinitrol Centeret i Bjerringbro, kan du få mere at vide om vores særlige garantiordning mod gennemtæring. Tilvælger du den på bilen, før den fylder 5 år, vil du oftest få en meget bedre pris for bilen, den dag du sælger den.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.