Dinitrol Bornholm

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Bornholm
Brovangen 23
3720 Åkirkeby

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-13:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos Dinitrol bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt
Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Velkommen til Dinitrol Center Bornholm. Vi er det nærmeste Dinitrol Center, hvis du bor på Bornholm. Her kan du få undervognsbehandlet din bil hele året i den velkendte Dinitrol-kvalitet, der kvalitetskontrolleres af Teknologisk Institut.
Men du kan også selv kontrollere kvaliteten af vores arbejde. Ved hver behandling optager vi komplet fotodokumentation, så du ved selvsyn kan se, hvor grundige vi er, når vi rustbehandler netop din bil. Alle hulrum i undervognen fyldes ud, så indtrængende vand og fugt ikke får undervognen til at korrodere.
Vil du sikre bilen optimalt, bør du tilvælge vores garantiordning mod gennemtæring. Den dækker i op til 30 år, hvis du tilmelder bilen fra ny. Læs mere her på siden eller hør nærmere, når du bestiller tid til undervognsbehandling hos Dinitrol Center Bornholm.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.