Dinitrol til din bil og campingvogn

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor
er din bil og campingvogn særligt udsat.

Undgå store værditab af din bil og campingvogn

Behandlingen med en kvalitets rustbeskyttelse af din el- eller hybridbil starter her.

Dinitrol er eksperter til at rustbeskytte biler og campingvogne

Dinitrol har gennem mere end 50 år specialiseret sig med, at rustbeskytte biler imod det danske klima, og vi er derfor førstevalget hvis du skal have en kvalitets rustbeskyttelse af din bil og campingvogn. Vil du gerne passe på dine investeringer kræver det specialister med årevis erfaring til at rustbeskytte disse.

Unikke sprøjteskemaer til biler og campingvogne

Dinitrol udvikler selv unikke sprøjteskemaer til alle biler og campingvogne. For rigtig behandling af karrosseri og andre dele, er et sprøjteskema meget vigtigt når din bil skal rustbeskyttes.

Med detaljerede sprøjteskemaer samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteteknikere, sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke skader kritiske elektroniske dele og sensorer.

Derfor er det en god idé med undervognsbehandling af campingvogn

En campingvogn kan være en dyr investering, og derfor kan det være en god idé at give den en rustbeskyttelse, så den kan holde i mange år. Gensalgsværdien vil automatisk være højere på en rustbeskyttet campingvogn, end en med rust i.

Campingvogne er typisk bygget op omkring et chassis, og disse er udsatte for rustangreb. Der er mange blotlagte vanger i bunden, og der er ingen bundplader til at skærme af for slid. Som regel er chassiset eller konstruktionen som selve vognen er bygget på af galvaniseret jern.

 

Sådan undervognsbehandler Dinitrol campingvogne

Når vi rustbeskytter en campingvogn med en Dinitrol behandling, starter vi med at afmontere afdækning (hvis disse er til stede) og afrenser den med varmt vand, så skidt og snavs fjernes inden behandling. Derefter bliver den varmlufttørret indtil den er helt tør, ellers binder rustbeskyttelsen ikke ordentligt.

 

Kan man undervognsbehandle en gammel campingvogn?

Man kan sagtens rustbeskytte en ældre campingvogn, det er sjældent for sent. Er der allerede opstået rustangreb, holder behandlingen ikke helt så længe, da vedhæftningsevnen er dårligere udenpå rust.

Forlæng din bil og campingvogns levetid med en rustbeskyttelse

Alle biler ruster i Danmark, inklusiv din campingvogn. Derfor er det sund fornuft, at rustbeskytte din bil, samt campingvogn mod det rustfremkaldende klima vi har i Danmark.

Dinitrol afmonterer altid bundplader og inderskærme fra bilen

Grundigt forarbejde går altid forud for en Dinitrol Rustbeskyttelse og er din garanti for, at bilen får den helt rigtige behandling. Vi afmonterer plastafdækningen, efterser vognbunden og klargør alle kroge og samlinger. *Afmontering- og klargøring foretages kun delvist ved en Dinitrol Efterbehandling. ** 30 års garanti tilbydes kun til biler under 12 måneder.

01. Fotodokumentation af vores kvalitet

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer.
02. Unikke sprøjteskemaer
Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører, sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

03. Kontrolleret af Teknologisk Institut

Teknologisk Institut gennemgår alle Dinitrol Centre i hele landet ved uanmeldte stikprøvekontroller. Teknologisk Instituts medarbejdere kontrollerer alle bilens hulrum og vanger for at se om undervognen har været skilt ad og om rustbehandlingen lever op til Dinitrols høje standard.
Se vores behandlingsproces

Se med her, hvordan vi professionelt behandler din bil. Vi har den bedste kvalitet på markedet med årevis erfaring.

Book tid her

Dokumenteret proces

Dinitrol Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse.

Detaljeret udførelse

Med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, sikrer vi dig, at rustbeskyttelse bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Ekspert rådgivning

Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse rådgiver vi dig omkring hvilken rustbehandling, der er den rigtige for din bil.

Uvildig kontrol

Som den eneste landsdækkende kæde, er alle Dinitrol Centre kontrolleret og godkendt af Teknologisk Instituts omfattende og uvildige kontrolordning.

Ofte stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust. Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.
Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?
Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand. Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.
Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.

Find dit nærmeste Dinitrol Center