Dinitrol Garantisystem.

Automatisk op til 30 års garanti ved bil under 12 måneder

Hvor lang garanti kan din bil opnå?

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Sådan beregnes rustgarantien:

Bilens alder (1. registreringsdato) Garantiperiode
0 – 12 mdr. 30 års garanti
13 – 36 mdr. 20 års garanti
37 – 60 mdr. 15 års garanti

Sådan beregnes rustgarantien:

Bilens alder (1. registreringsdato) 1. behandlingstype
0 – 12 mdr. Dobbeltbehandling
13 – 36 mdr. Dobbeltbehandling
37 – 60 mdr. Specialbehandling
Nyhed: Dinitrol lancerer pr. 1.3.2016 automatisk 30 års gratis garanti mod gennemtæring med behandling ved kun hvert 3. år.* Bilen skal blot være under 12 mdr. gammel på behandlingstidspunktet. De efterfølgende behandlingstyper i garantiordningen med en 3 års behandlingsinterval, vil være en Dinitrol Dobbeltbehandling. De ”gamle” garantibehandlinger med en 2 års behandlingsinterval, får skiftevis mindre en efterbehandling- og dobbeltbehandling, hver 2. gang.
* 30 års garantier oprettet før denne periode, forsætter med genbehandling hvert 2. år.

Mange års test og udvikling af Dinitrol produkterne, betyder at det nu er muligt kun at genbehandle din bil hvert 3. år, når bilen følger Dinitrols garantiordning, dog med en Dinitrol Dobbeltbehandling hver gang. Det betyder, at du sparer penge og får markedets bedste kvalitet, til den billigste pris i det lange løb og frem for alt, undgår du kedelige rustreparationer på din bil, samtidig med at din bil vil være mere værd, den dag du skal sælge den.

Også garanti selv om din bil ikke er helt ny!
Selv om din bil ikke er helt ny kan du sagtens få mange års tryghed med Dinitrol. Selv om din bil er helt op til 60 mdr. gammel, kan du opnå op til 15 års garanti regnet fra bilens første registreringsdato. Det kræver blot at dit lokale Dinitrol center vurderer din bils tilstand og siger god for at bilen kan indgå i garantisystemet.

Garantibevis
Du modtager et garantibevis hver gang din bil behandles ud fra ovenstående behandlingsintervaller. Her kan du se en detaljeret oversigt, over alle de behandlinger din bil har fået, dato for behandling, samt hvilket Dinitrol center der har udført behandlingen.

Opretholdelse af garantien på din bil

For at opretholde garantien på din bil, skal den genbehandles hvert 2. eller 3. år efter nedenstående intervaller og behandlingsformer. Din bil vil automatisk blive indkaldt, når tiden for næste behandling nærmer sig.

Bilens alder
ved.1.behandling
   Behandlings-Interval     2. Behandling    3. behandling    4. behandling
0 – 12 måneder 3 år Dobbeltbehandling Dobbeltbehandling Dobbeltbehandling
13 – 36 måneder 2 år Efterbehandling Dobbeltbehandling Efterbehandling
37 – 60 måneder 2 år Efterbehandling Specialbehandling Efterbehandling

Efter 4. behandling forsætter behandlingsforløbet i samme behandlingsmønter og interval.

Din bils fabriksgaranti dækker ikke mod rust
Garantien gælder kun gennemtæringer indefra, hvorfor du ikke er dækket ved rustangreb på mekaniske dele og bremserør.

Ofte stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Dinitrol Danmark. 43 63 14 00

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust. Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.
Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?
Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand. Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.
Hvor finder jeg prisen på en Dinitrol behandling?
For at få en pris på netop din bil skal du finde dit nærmeste Dinitrol center her på hjemmesiden. De fleste centre har online booking, hvor du kan finde prisen på din bil via “book her”. De få centre som ikke har online booking, er du nødt til at tage fat i centret telefonisk.
Skal jeg rustbeskytte min elbil?
Alle biler ruster i Danmark, inklusiv elbiler. Derfor er det sund fornuft, at forlænge din elbils levetid med en rustbeskyttelse. Du kan læse mere her og booke tid hos dit nærmeste Dinitrol center.
Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.