Dinitrol Lyddæmpning

 

Dinitrol har lanceret en ny behandling mod dæk- og vejstøj!

Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk, og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj. Men brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen, og hjulkasser og reservehjulsbrønd virker som højttalere, der transporterer støjen ind i kabinen. Så støj fra dæk og vej kommer i højere grad til udtryk i nyere biler og kan give store komfort gener.

Dinitrol Lyddæmpning er et produkt, som vores specialiserede sprøjteteknikere påfører på de dele af din bil, hvor støjen opstår. Med en Dinitrol Lyddæmpning investerer du derfor i komfort og en øget køreglæde.

Dinitrol Lyddæmpning er et kraftigt støjabsorberende produkt, som danner et fleksibelt og lydisolerende lag på din bils undervogn.

Ved en behandling med Dinitrol Lyddæmpning, afmonterer vores sprøjteteknikere din bils bundplader på undervognen og inderskærme i hjulkasser. Det er nødvendigt for at sikre det bedste resultat af behandlingen. 

Herefter påføres lyddæmpningen i hjulkasserne, den bagerste del af vognbunden og langs panelerne. På den måde vil de områder, der før behandlingen, forst

Du kan med stor økonomisk fordel kombinere en Dinitrol Lyddæmpning med en Dinitrol Rustbeskyttelse, da dele af udførelsen er den samme ved begge behandlingstyper.

OBS! Dinitrol Lyddæmpning er forbeholdt nyere biler uden rust, og som ikke tidligere er blevet behandlet med en rustbeskyttelse fra Dinitrol eller andet. Er bilen blevet rustbeskyttet før, så henvend dig til dit nærmeste Dinitrol Center og få rådgivning omkring behandlingen.

 

 

Find nærmeste center

Find dit nærmeste Dinitrol Center:

Dinitrol Center oversigt

Corrpro A/S - Dinitrol Danmark

Verdens bedste rustbeskyttelse siden 1947

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.