Lyddæmpning

– behandlingen mod dæk- og vejstøj

Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk, og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj. Men brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen, og hjulkasser og reservehjulsbrønd virker som højttalere, der transporterer støjen ind i kabinen.

Dinitrol Lyddæmpning – behandlingen mod dæk og vejstøj

Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk, og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj. Men brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen, og hjulkasser og reservehjulsbrønd virker som højttalere, der transporterer støjen ind i kabinen.

Gør en god investering i køreglæde og komfort

Få mindre dækstøj i kabinen til glæde for dig og hele familien. Med en Dinitrol Lyddæmpning slipper du for støj fra dæk og vej, som kan gøre det svært at have en samtale i bilen med dine medpassagere.

Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk, og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj? Brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen. Hjulkasser og reservehjulsbrønden virker som højtalere, der transporterer støjen ind i kabinen. Støj fra dæk og vej kommer i højere grad til udtryk i nyere biler og kan give store komfort gener. Dinitrol
Lyddæmpning er et produkt, som vores specialiserede sprøjteteknikere påfører på de dele af din bil, hvor støjen opstår. Med en Dinitrol lyddæmpning investerer du derfor i komfort og (muligheden for) en øget køreglæde.
Ved en behandling med Dinitrol Lyddæmpning, adskiller vores sprøjteteknikere din bils bundplaner på undervognen og inderskærme i hjulkasser. Det er nødvendigt for at sikre det bedste resultat af behandlingen. Herefter påføres lyddæmpningen i hjulkasserne, den bagerste del af vognbunden og langs panelerne.
På den måde vil de områder, der før behandlingen, forstærkede
og transporterede støj fra dæk og vej ind i kabinen, nu dæmpe støjen og øge din kørekomfort.

Dinitrol Lyddæmpning har gjort en stor forskel for vores kunder

Med en Dinitrol Lyddæmpning slipper du for støj fra dæk og vej, som kan gøre det svært at have en samtale i bilen med dine medpassagere.

Vi har mange tilfredse kunder

Vi arbejder hele tiden med, at tilfredstille dig som kunde og du kan altid forvente den bedste service hos Dinitrol.

Lyddæmpning, en succes!

“Har det på 2 transit Connect, 1 Fiesta og 1 Kuga,
og det virker bare.”

John M.

Overraskende godt resultat

“Jeg har fået lavet en sådan behandling med inderskærme i bag på min Honda jazz 2012 og det hjælper.”

Steffen E.

Kan klart anbefales!

“Min bil har lige fået sådan en tur og kan varmt
anbefales.”

Kim D.

Dokumenteret proces

Dinitrol Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse.

Korrekt udførelse

Med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, sikrer vi dig, at rustbeskyttelse bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Ekspert rådgivning

Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse rådgiver vi dig omkring hvilken rustbehandling, der er den rigtige for din bil.

Uvildig kontrol

Som den eneste landsdækkende kæde, er alle Dinitrol Centre kontrolleret og godkendt af Teknologisk Instituts omfattende og uvildige kontrolordning.

Find dit nærmeste Dinitrol Center