Dinitrol Lyddæmpning

Få mindre dækstøj i kabinen til glæde for dig og hele familien. Med en Dinitrol Lyddæmpning slipper du for støj fra dæk og vej, som kan gøre det svært at have en samtale i bilen med dine medpassagere.

Dinitrol Lyddæmpning

– behandlingen mod dæk- og vejstøj
Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk, og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj. Men brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen, og hjulkasser og reservehjulsbrønd virker som højttalere, der transporterer støjen ind i kabinen.
Gør en god investering i køreglæde og komfort

Ved en behandling med Dinitrol Lyddæmpning, adskiller vores sprøjteteknikere din bils bundplaner på undervognen og inderskærme i hjulkasser. Det er nødvendigt for at sikre det bedste resultat af behandlingen. Herefter påføres lyddæmpningen i hjulkasserne, den bagerste del af vognbunden og langs panelerne.

Vælg behandlingen som passer dig

*Prisen på en Dinitrol Lyddæmpning, og en Lyddæmpning i kombination med en Dinitrol rustbeskyttelse kan variere. Vejledende pris er ikke fast bindende.

Behandlingen mod dæk og vejstøj

Lyddæmpning er et produkt, som vores specialiserede sprøjteteknikere påfører på de dele af din bil, hvor støjen opstår. Med en Dinitrol lyddæmpning investerer du derfor i komfort og (muligheden for) en øget køreglæde.

Dinitrol Lyddæmpning har gjort en stor forskel for vores kunder

Med en Dinitrol Lyddæmpning slipper du for støj fra dæk og vej, som kan gøre det svært at have en samtale i bilen med dine medpassagere.

Vi har mange tilfredse kunder

Vi arbejder hele tiden med, at tilfredstille dig som kunde og du kan altid forvente den bedste service hos Dinitrol.

Lyddæmpning, en succes!

“Har det på 2 transit Connect, 1 Fiesta og 1 Kuga,
og det virker bare.”

John M.

Overraskende godt resultat

“Jeg har fået lavet en sådan behandling med inderskærme i bag på min Honda jazz 2012 og det hjælper.”

Steffen E.

Kan klart anbefales!

“Min bil har lige fået sådan en tur og kan varmt
anbefales.”

Kim D.

Ofte stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om vores priser eller koncept, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust.

Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.

Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.

Find dit nærmeste Dinitrol Center