Viser din bil tegn på rust?

Behandling til dig, hvis bil allerede er rusten

Dinitrol Specialbehandling

Ved en Specialbehandling bliver din bil med fremskredne rustangreb behandlet for at stoppe eller sænke rustprocessen. De fleste biler med svag overflade rust kan behandles med en Dinitrol Dobbeltbehandling, det er dog ikke alle. Så hvis din bil har større angreb af rust, dog ikke gennemtæring, er det nødvendigt med en Specialbehandling.
Behandling af ældre biler samt biler med fremtræden rust, som kræver ekstra rustbeskyttelse

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Hvis der er tale om gennemtæring, skal rustskaden udbedres på et pladeværksted, før end bilen kan rustbeskyttes.

Dinitrol har produkter og behandlinger til alle typer af overflader, også rustne overflader. Vores høje kvalitet sikrer dig en forbedret sikkerhed i din bil. Denne sikkerhed kan godt opnås, selvom du ikke har haft mulighed for at rustbehandle din bil i starten af dens leveår.

Er din bil ramt af fremskreden rust i undervognen, skal du ikke fortvivle. Vores høj kvalitetsprodukter bremser rustudviklingen og forlænger derved din bils levetid. Vi rådgiver dig altid om hvilken behandling, der passer til din bil før behandlingen udføres.

Din bil fortjener altid en kvalitets rusbeskyttelse

Hos Dinitrol kan du få en kvalitets rustbeskyttelse, som din bil vil nyde godt af i mange år frem. Du booker tid online og på 2 dage er din behandling færdig. Vi stiller i de fleste tilælde lejebil til rådighed og sørger for den bedste service.

Se vores behandlingsproces

Se med her, hvordan vi professionelt behandler din bil. Vi har den bedste kvalitet på markedet med årevis erfaring. Lav pris eller kvalitet og tilfredshed? Det er op til dig.

Book tid her

Dokumenteret process

Dinitrol Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse.

Book tid

Professionel udførelse

Med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, sikrer vi dig, at rustbeskyttelse bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Book tid

Ekspert rådgivning

Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse rådgiver vi dig omkring hvilken rustbehandling, der er den rigtige for din bil.

Book tid

Uvildig kontrol

Som den eneste landsdækkende kæde, er alle Dinitrol Centre kontrolleret og godkendt af Teknologisk Instituts omfattende og uvildige kontrolordning.

Book tid

Ofte stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust.

Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.

Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?
Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand.

Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.

Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.

Find dit nærmeste Dinitrol Center