Professionel udførelse med unikke sprøjteskemaer

 

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse giver verdens bedste rustbeskyttere dig ekspert rådgivning. Alle Dinitrol Centre foretager gerne et rusttjek og genbehandler først din bil, når det er nødvendigt. 

Et sprøjteskama fremviser bl.a. hvad der der skal adskilles og hvor lyddæmpende svampe er placeret. Disse lyddæmpende svampe suger vand og holder derved på fugten, det er derfor yderst vigtigt at få disse svampe ud og rustbeskytte kraftigt bagved.

Sprøjteskemaets vigtigste funktion er dog at påvise adgang til de skjulte hulrum, hvor elektroniske dele som airbagcensorer er placeret. Det er bl.a. på baggrund af markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, at vi kan sikre din bil VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE.   

Er du interesseret i at se en film omkring brugen af sprøjteskemaerne og vores professionelle udførelse? Så se med nedenfor.

 

Find dit nærmeste Dinitrol Center:

Dinitrol Center oversigt

Corrpro A/S - Dinitrol Danmark

Verdens bedste rustbeskyttelse siden 1947

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.