20% sommerrabat og gratis lånebil*

*Kun ved direkte henvendelse hos Dinitrol Fårevejle. OBS! også mulighed for hente/bringe inden for 10km radius.

Adresse

Dinitrol Center Fårevejle
Ordrupvej 21-23
4540 Fårevejle

Åbningstider

Man-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 6:00-13:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos Dinitrol bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt
Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Velkommen til Dinitrol Center Fårevejle. Det er her, du får bilen undervognsbehandlet, hvis du bor i Odsherred Kommune. Vi bliver kontrolleret af Teknologisk Institut! Så her kan du være sikker på at få rustbehandlet din bil, så den kan modstå udfordringerne fra vinterens sne, sjap og vejsalt, samt vandmasserne fra de kraftige regnskyl, der er blevet mere almindelige herhjemme.
Vi kan rustbeskytte din bil året rundt og vil du have bedre mulighed for at vælge den tid, der passer dig bedst, så læg din undervognsbehandling uden for de travle efterårsmåneder.
Når du alligevel kommer forbi, så hør nærmere om den gode garantiordning mod gennemtæring, som du har mulighed for at tilvælge for din bil, hvis den ikke er fyldt fem år endnu. Det sikrer bilen bedre mod rust og giver en bedre brugtvognspris, den dag den skal sælges.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.