Fakta om vintervejr

Det danske vintervejr er ekstra hårdt for din bil. For at sikre vejgreb i de kolde måneder bliver vores veje saltet, hvilket er vigtigt for din og dine medpassagerers sikkerhed. Men, de store mængder af vejsalt udsætter din bil for yderligere rustangreb, da salt i forbindelse med fugt forværre rustangreb med 25%.

 

Mange tror fejlagtigt at bilen ikke kan rustbeskyttes når først sneen er faldet og frosten har sat ind, og undlader derfor at klæde bilen på til at modstå vejsalt og vintervejr. Hos Dinitrol adskiller vi altid vognbundens plastikafdækning og vasker alt skidt, snavs og vejsalt væk inden vi går i gang med din Dinitrol Behandling. Efter den grundige afvaskning af din bil sørger vi for at gennemtørre undervognen, hvorefter vi påfører Dinitrol rustbeskyttelsesprodukt efter markedets mest detaljerede sprøjteskemaer. Med Dinitrol er du derfor altid sikret den absolut bedste kvalitet – uanset årstid.  

 

 

Find dit nærmeste Dinitrol Center:

Dinitrol Center oversigt

Corrpro A/S - Dinitrol Danmark

Verdens bedste rustbeskyttelse siden 1947

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.