Find den rette behandling

Dinitrol har en rustbeskyttelse som passer netop til din bil.

Er din bil

under 1 år?

Opnå automatisk 30 års garanti

undervognsbehandling ny bil
 • Automatisk 30 års garanti
 • Fuld afmontering og klargøring
 • Undervogn kontrolleres før behandling for rustskader
 • Undervogn, samt hjulkasser vaskes med højtryksrenser
 • Bilen behandles med en Kompletbehandling.
 • Fotodokumentation af udført arbejde og behandling

Er din bil

over 1 år?

Op til 20 års garanti

undervognsbehandling brugt bil
 • Op til 20 års garanti
 • Fuld afmontering og klargøring
 • Undervogn kontrolleres før behandling for rustskader
 • Undervogn, samt hjulkasser vaskes med højtryksrenser
 • Bilen behandles med en Kompletbehandling
 • Fotodokumentation af udført arbejde

Skal din bil

genbehandles?

Genopfrisk din rustbeskyttelse

undervognsbehandling til genbehandlet bil
 • Undervogn kontrolleres før behandling for rustskader
 • Delvis Afmontering og klargøring
 • Støv, salt og snavs vaskes af vognbunden
 • Fotodokumentation foretages ikke ved en genbehandling
 • Din bil skal efterbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af garanti

Har du en el- eller hybrid bil?

Undgå store værditab

undervognsbehandling til elbil
 • Undervogn kontrolleres før behandling for rustskader
 • Fuld afmontering og klargøring
 • Undervogn, samt hjulkasser vaskes med højtryksrenser
 • Din bil behandles med en Kompletbehandling
 • Fotodokumentation af udført arbejde

Din bil er ikke bygget til det danske klima

Din bil er fra fabrikkens side ikke rustbeskyttet til et liv i det danske klima, med fugtigt vejr og skiftende temperaturer.

Rustbehandling af højeste kvalitet

Med Dinitrol får du en rustbeskyttelse af højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet og service til dig som kunde.

Oftest stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Dinitrol Danmark. 43 63 14 00

Skal jeg rustbeskytte min elbil?

Dinitrol er eksperter i at rustbeskytte el- og hybridbiler.
Din el- eller hybridbil består af mange elektriske og kritiske dele, og det kræver derfor specialister med årevis erfaring og specialuddannelse til, at undervognsbehandle din bil med den kvalitet den kræver og fortjener.
Et af de vigtigste elementer på din el- og hybridbil er batteriet, som man fra producentens side plastafdækker i hele vognbunden. Denne omfattende plastdækning holder imidlertid mere på fugten, som dermed øger risikoen for rustangreb. Til at behandle batteriet benytter man Dinitrols tynde, gennemsigtige og transparente specialprodukt, der ikke skader batteriet

Kan jeg rustbeskytte min tesla?

På grund af det ekstremt korrosive Danske klima, med megen fugt året rundt og salt i vinterperioden, anbefales det at korrosionsbeskytte alle metaloverflader, som opholder sig udendørs i Danmark, også aluminium!

Da de fleste bilejere er opmærksom på denne ”klima-udfordring” i Danmark, har det afledt en naturlig efterspørgsel hos Dinitrol-centrene fra div. Tesla-ejere, som vil have Deres Tesla korrosionsbeskyttet.
DINITROL i DANMARK har derfor udarbejdet et behandlingskoncept specielt til Tesla, hvor de valgte produkter er fremstillet specielt til aluminium.

Kundeoplysning vedr. garantiforhold:
NB! Når en Tesla-kunde retter henvendelse til et Dinitrol-Center, er det dog vigtigt at præciserer de garantimæssige forhold vedr. fabriksgarantien:
”Tesla Motors anbefaler som udgangspunkt ikke, at en Tesla korrosionsbeskyttes på eftermarkedet. Følgeskader afledt af korrosionsbeskyttelsen på bilen, dækkes ikke af Tesla Motors fabriksgaranti”.
Det siger sig selv, at de valgte Dinitrol-produkter indeholdt i ”Tesla-konceptet” ikke skader de metal- og ståltyper, som en Tesla er fremstillet af.
Det er dog yderst vigtigt, at korrosionsbeskyttelsen foretages ud fra Dinitrol’s behandlingskoncept vedr. fremgangsmåde, produktvalg og at man benytter Dinitrol’s sprøjteskemaet over en Tesla.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?

Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.

Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?

Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust. Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.

Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?

Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.

Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?

En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.

Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?

Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand. Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.

Hvor finder jeg prisen på en Dinitrol behandling?

For at få en pris på netop din bil skal du finde dit nærmeste Dinitrol center her på hjemmesiden. De fleste centre har online booking, hvor du kan finde prisen på din bil via “book her”. De få centre som ikke har online booking, er du nødt til at tage fat i centret telefonisk.

spørgsmål omkring rustbeskyttelse

Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.