Garantibestemmelser

Her kan du læse Dinitrol Forhandlerforenings garantibestemmelser. Der er 2 forskellige garantibestemmelser, afhængig af bilens alder på behandlingstidspunktet og hvornår bilen er blevet behandlet.

1.3.2016 indførte Dinitrol Forhandlerforening automatisk 30 års garanti på aller biler under 12 mdr. på behandlingstidspunktet, med behandling hvert 3. år. Her gælder garantibestemmelserne på 3 års interval.

På biler med 20 og 15 års garanti, samt biler med 30 årsgaranti behandlet før 1.3.2016 (med mindre andet fremgår af garantibeviset) skal bilen genbehandles hvert 2. år og følger grantibestemmelserne med 2 års interval.

Garantibestemmelser for biler med 2 års interval

Garantibestemmelser for biler med 3 års interval

Find dit nærmeste Dinitrol Center:

Dinitrol Center oversigt

Corrpro A/S - Dinitrol Danmark

Verdens bedste rustbeskyttelse siden 1947

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.