Dinitrol Gentofte

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Gentofte
Mesterlodden 35
2820 Gentofte

Åbningstider

Man-torsdag: 7:00-16:30
Fredag: 7:00-15:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Gentofte

Velkommen til Dinitrol Center Gentofte. Bor du i Gentofte, Lyngby, Søborg eller Hellerup, kan du med fordel køre hen til os og få din bil rustbehandlet. Vi har tid, når det passer dig. Det behøver ikke nødvendigvis at være i de travle efterårsmåneder, men kan lige så godt ligge på et tidspunkt, hvor du måske er på ferie og ikke har brug for bilen alligevel.
Hos os får du altid en undervognsbehandling i topkvalitet. Det sikrer den regelmæssige kontrol, som Teknologisk Institut foretager. Her bliver det testet, om vi lever op til den høje standard, Dinitrol har for rustbehandling af din bil.
Ringer du alligevel og skal have en tid til rustbehandling, så spørg om mere information på den særlige garantiordning med gennemtæring, du kan tilvælge på bilen, så længe den ikke er fyldt 5 år endnu.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.