Dinitrol Glostrup

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-16:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Glostrup

Bor du i Glostrup, Herstedøster eller Albertslund, skal du køre til dit lokale Dinitrol Center i Glostrup, når bilen skal undervognsbehandles. Her står vi klar året rundt til at rustbeskytte din bil og er du smart, lægger du din undervognsbehandling uden for de travle efterårsmåneder, hvor det er svært at få lige præcis den tid, der passer dig.
Dinitrol Center Glostrup bliver kvalitetskontrolleret regelmæssigt af Teknologisk Institut, så både du og vi er sikre på, at du får en undervognsbehandling, der beskytter din bil effektivt både mod vintervejret og de ekstra kraftige skybrud, der er blevet så almindelige resten af året.
Vil du sikre dig en bedre brugtvognspris og din bil mod gennemtæring af rust, så tilvælg vores særlige garantiordning. Det kan du gøre så længe bilen ikke er fyldt fem år endnu.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.