Dinitrol Hadsten

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Hadsten
Over Hadstenvej 22
8370 Hadsten

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-14:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Hadsten

Bor du i området omkring Hadsund, Astrup og Terndrup, kører du til Dinitrol Center Hadsund, når bilen skal undervognsbehandling. Det kan du gøre hele året. Det behøver ikke at vente til efteråret.
Hos Dinitrol Center Hadsund bruger vi Teknologisk Institut til at kontrollere, at vi overholder de strenge kvalitetskrav, Dinitrol stiller til rustbehandling. Det garanterer dig, at du får den bedste rustbehandling af din bil på markedet, så du kan køre sikkert gennem vintervejret og sommerens mange skybrud.
Vil du sikre bilen mest optimalt mod gennemtæring af rust, skulle du tage at tilvælge vores særlige garantiordning. Den kan du høre meget mere om, næste gang du lægger vejen forbi Dinitrol Center Hadsund.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.