Dinitrol Herning

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Herning
Neksøvej 6
7400 Herning

Åbningstider

Man-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-13:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Herning

Bor du i området omkring Herning, finder du dit lokale Dinitrol Center i Herning by. Det er her, du kører hen, når du skal have den bedste undervognsbehandling af din bil. For vi bliver løbende kvalitetskontrolleret af Teknologisk Institut, så både du og vi er helt sikre på, at vi lever op til de højre kvalitetskrav, vi selv stiller til vores arbejde.
Men en regelmæssig opdateret Dinitrol undervognsbehandling, er du sikker på, at der ikke kan opstå eller ophobes fugt i bilens hulrum. Så du kan trygt køre gennem vinterens sne og sjap og sommerens kraftige regnskyl.
Vidste du, at du kan tilvælge en garantiordning mod gennemtæring? Den kan du høre mere om, næste gang du skal have rustbeskyttet bilen hos os.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.