Dinitrol Holstebro

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Holstebro
Banetoften 70
7500 Holstebro

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-14:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Holstebro

Velkommen til Dintrol Center Holstebro. Vi er dit nærmeste Dinitrol Center, hvis du bor i området omkring Holstebro. Vi udfører undervognsbehandling på din bil i den velkendte Dinitrol-kvalitet, der regelmæssigt bliver kvalitetskontrolleret af Teknologisk Institut.
Får du undervognsbehandlet din bil, og vedligeholder det med en opfølgende behandling cirka hvert andet år, kan du roligt køre gennem vinterens vejsalt og sjap, samt sommerens kraftige regnskyl. Alle hulrum i undervognen er fyldt ud og hele vognbunden er beskyttet med Dinitrol, så der ikke kan træge fugt ind og danne rust.
Vil du sikre din bil optimalt mod gennemtæring, så tilvælg vores garantiordning. Den kan du høre mere om, når du alligevel kommer og skal have undervognsbehandlet bilen hos os i Holstebro.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.