Det skal du vide om Dinitrol Lyddæmpning

Her finder du svaret på nogle af de spørgsmål du må have.

Vi har samlet information om Dinitrol Lyddæmpning her

Her er nogle af de spørgsmål vores kunder ofte stiller om lyddæmpning.

1. Hvorfor skal jeg lyddæmpe min bil?

Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk, og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj?

Brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen. Hjulkasser og reservehjulsbrønden virker som højtalere, der transporterer støjen ind i kabinen. Støj fra dæk og vej kommer i højere grad til udtryk i nyere biler og kan give store komfort gener. Dinitrol Lyddæmpning er et produkt, som vores specialiserede sprøjteteknikere påfører på de dele af din bil, hvor støjen opstår. Med en Dinitrol lyddæmpning investerer du derfor i komfort og (muligheden for) en øget køreglæde.

2. Hvordan foregår en lyddæmpning?

Dinitrol Lyddæmpning er et kraftigt støjabsorberende produkt, som danner et fleksibelt og lydisolerende lag på din bils undervogn.

Ved en behandling med Dinitrol Lyddæmpning, adskiller vores sprøjteteknikere din bils bundplaner på undervognen og inderskærme i hjulkasser. Det er nødvendigt for at sikre det bedste resultat af behandlingen. Herefter påføres lyddæmpningen i hjulkasserne, den bagerste del af vognbunden og langs panelerne. På den måde vil de områder, der før behandlingen, forstærkede og transporterede støj fra dæk og vej ind i kabinen, nu dæmpe støjen og øge din kørekomfort.

3. Kan jeg kombinere med en rustbeskyttelse?

Du kan med stor økonomisk fordel kombinere en Dinitrol Lyddæmpning med en Dinitrol Rustbeskyttelse, da dele af udførslen er den samme ved begge behandlingstyper. En rustbeskyttelse er det optimale for dig, din pengepung og din investering. Hvis du vælger at undervognsbehandle hos Dinitrol din nye bil indenfor de første 12 måneder tildeles din bil automatisk 30 års gratis garanti, så længe din bil bliver genbehandlet hvert tredje år med en Dinitrol Garantibehandling.

Find dit nærmeste Dinitrol Center