Dinitrol Ishøj

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Ishøj
Industrigrenen 2
2635 Ishøj

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-13:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Ishøj

Det nærmeste Dinitrol Center ligger i Ishøj, hvis du bor i området omkring Høje Taastrup, Hundige, Ishøj, Vallensbæk og Brøndby. Har kan du få undervognsbehandlet bilen hele året. Du behøver ikke vente til om efteråret, hvor vi altid har ekstra travlt.
Kvaliteten af vores rustbehandling kontrolleres af Teknologisk Institut. Det betyder, at både vi og du kan være sikre på, at den lever op til den velkendte, strenge Dinitrol-kvalitet. Det sikrer dig, at du kan køre året rundt, uden at skulle bekymre dig om skybrud, sne eller vejsalt.
I dag kan du vælge mellem flere forskellige former for rustbehandling ? også en med voks, der ikke kan lugtes. Du kan også tilvælge en garantiordning mod gennemtæring, der dækker i op til 15 år, hvis du tilmelder bilen, inden den fylder 5 år. Få mere at vide, næste gang bilen skal undervognsbehandles.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.