Rustbeskyt din bil hos Dinitrol centrene i København

Giv din bil Verdens bedste rustbeskyttelse.

Dinitrol Center Amager

Dinitrol har altid været et kendt navn på Amager, hvor Dinitrol Center Amager har eksisteret siden midt i halvfjerdserne.

Dinitrol Center Gentofte

Bor du i Gentofte, Lyngby, Søborg eller Hellerup, kan du med fordel køre hen til Dinitrol Center Gentofte og få din bil rustbeskyttet.

Dinitrol Center Ishøj

Dinitrol Center Ishøj blev etableret i 1998 og er det nærmeste Dinitrol Center, som ligger hvis du bor i Ishøj, eller i området omkring Høje Taastrup, Hundige og Vallensbæk. Har kan du få undervognsbehandlet bilen hele året.

Dinitrol Center Glostrup

Hos Dinitrol Center Glostrup og D1 Bilsyn har de mere end 42 års erfaring med rustbeskyttelse af biler.

Dinitrol Center Rødovre

Dinitrol Rødovre kan altid hjælpe dig med din rustbeskyttelse, og tilbyder råd og vejledning hvis du er i tvivl om hvad rust har af konsekvenser for din bil.

Hvad siger kunderne

Hvert år vælger tusindvis af danskere at rustbeskytte deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Dinitrol, det hjælper!

Vi er blevet rådet til, at tage en Dinitrol behandling og er super tilfredse med arbejdet som er udført. Super flot resultat.

– Daniel R.

Godt og veludført arbejde

Godt og veludført arbejde. Jeg har ikke en finger at sætte på det. Kan klart anbefales til alle andre.

– Steffen E.

Super produkt

Har fået kontrolleret arbejdet af uvildig person på lift andensteds efterfølgende, og arbejdet blev vurderet meget veludført.

– Kim D.