Dinitrol Køge

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Køge Tangmosevej 103 4600 Køge

Åbningstider

Man-torsdag: 7:00-16:30 Fredag: 7:00-14:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Køge

På Østsjælland finder du det nærmeste Dinitrol Center i Køge. Her undervognsbehandler vi din bil i den velkendte Dinitrol-standard hele året. Læg din rustbehandling i forårs- og sommermånederne, hvis du vil undgå efterårets travlhed. Teknologisk Institut sikrer, at kvaliteten på vores undervognsbehandling altid lever op til vores strenge kvalitetskrav og opdaterer du din Dinitrol-behandling minimum hvert andet år, er din bil sikret mod gennemtæring i mange år fremover. Du har endda mulighed for at tilvælge en særlig garantiordning, der dækker mod gennemtæring i op til 30 år, hvis du tilvælger garantien fra ny og op til 15 år, hvis du vælger garantien, før bilen fylder 5 år. I dag kan vi også rustbehandle din bil på flere forskellige måder. Hør mere om garantiordningen og de forskellige undervognsbehandlinger, næsten gang du bestiller tid.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.