Dinitrol Kolind

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Kolind
Centervej 4
8560 Kolind

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:30
Fredag: 7:30-14:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Kolind

På Djursland finder du det nærmeste Dinitrol Center i Kolind lige i midten af halvøen. Her kan du få undervognsbehandlet bilen hele året rundt. Vi har bedst tid om foråret og hen over sommeren. Så vil du slippe for travlheden i efteråret, planlægger du rustbehandlingen af din bil tidligere på året.
Hos Dinitrol er du sikker på at få markedets bedste og mest holdbare undervognsbehandling. Det sikrer vi ved, at Teknologisk Institut løbende kvalitetskontrollerer vores værksted. Samtidig har du mulighed for at få adgang til fotodokumentation af behandlingen af din egen bil, så du kan se, at alt er gjort med den omhu, der er nødvendig, for at sikre din bil optimalt mod korrosion på grund af regnvand, sne og vejsalt.
Vil du sikre din bil bedst muligt i fremtiden, kan du med fordel tilvælge vores garantiordning mod gennemtæring. Gør du det fra ny, dækker garantiordningen 30 år. Hør mere om ordningen og de forskellige former for rustbehandling, vi kan tilbyde, når du alligevel ringer og bestiller tid.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.