Dinitrol Lemvig

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Lemvig
Transportvej 1
7620 Lemvig

Åbningstider

Man-torsdag: 6:00-16:00
Fredag: 7:00-12:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Lemvig

Bor du i området syd for Nissum Bredning, finder du det nærmeste Dinitrol Center i Lemvig. Her kan du få undervognsbehandlet bilen, når du har tid. Bedst er det i forårs- og sommermånederne, hvor vi ikke har nær så travlt som sidst på året.
Med en Dinitrol-behandling af din bil, er du sikret mod korrosion som følge af fugt i undervognens mange hulrum. Vi fylder hulrummene ud og smører et beskyttende lag under bilen, så hverken sne, vejsalt eller vand kan trænge ind. I dag kan du vælge mellem flere forskellige typer rustbehandling ? også en med voks der ikke kan lugtes.
Næste gang du bestiller tid, så husk at høre mere om de forskellige rustbehandlinger og vores særlige garantiordning, der kan sikre din bil mod gennemtæring i 30 år, hvis du tilmelder bilen fra ny.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.