Dinitrol Løgstør

Verdens bedste rustbeskyttelse

Adresse

Dinitrol Center Løgstør
Aalborgvej 3
9670 Løgstør

Åbningstider

Man-torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-13.00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Løgstør

Bor du i området syd for Limfjorden omkring Løgstør, ligger det nærmeste Dinitrol Center i den nordlige del af Løgstør. Her er vi altid klar til at undervognsbehandle din bil, men det er nemmest at få tid først og midt på året, for om efteråret er der altid meget travlt.
En Dinitrol-behandling af din bil giver dig den sikreste og mest håndbare rustbeskyttelse, der findes. Vi skiller undervognen, fylder alle hulrum og påsmører et beskyttende lag på selve undervognen, der holder vand, sne og vejsalt ude. Kvaliteten kontrolleres af Teknologisk Institut, ligesom du selv kan se behandlingen af din bil ved at tilgå vores online fotodokumentation.
Vi tilbyder en særlig garantiordning mod gennemtæring med op til 30 års dækning. Du har også mulighed for at vælge mellem flere forskellige undervognsbehandlinger ? også en med voks, der ikke kan lugtens. Hør mere om de mange muligheder, når du ringer og bestiller tid.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.