Miljørigtig voksbehandling.

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Hos Dinitrol har vi et konstant målrettet fokus på at udvikle og forbedre nuværende produkter til gavn for miljøet, dette er en proces, som foregår løbende. Vi bestræber os altid på at finjustere hver enkelt del af vores produkter, hvilket også er grunden til vores høje og verdensomspændende kvalitet.

Kvalitetsmål

Med miljøet for øje arbejder vi benhårdt på at rustbeskytte på en ny og langt mere klimabevidst måde, både til gavn for dig, din familie og alle os andre. Vi har sat os selv et mål, vi vil gerne sørge for at 80% af alle de biler, som vi rustbehandler, foregår helt uden opløsningsmiddel. Alt samtidig med, at vi bibeholder vores høje standarder og overholder vores egne strenge kvalitetskrav.

Grunden til at vores mål lander på 80% og ikke 100% er, at de sidste 20% er ældre biler. Ved rustbeskyttelse af ældre biler er det nødvendigt at bruge produkter med opløsningsmiddel. Dette skyldes, at de rustbeskyttende produkter skal være ekstremt tynde for at kunne penetrere helt ned i bunden af rusten. Opløsningsmidlet er altså tilsat for at fortynde produktet og fungerer som et alt afgørende transportmiddel.

Vi anbefaler derfor altid at rustbehandle din bil indenfor det første år, dette skåner miljøet og giver dig som bilejer 30 års garanti.

Miljørigtig voksbehandling

Vores mest miljøvenlige behandling har et lavt indhold af opløsningsmiddel, det kan det have, eftersom vi udnytter den nyeste teknologi og benytter varm voks. Vores effektive voksbehandling har desuden stort set ingen afdrypning, da det bliver varmet op til 40° under behandlingen. Dette optimerer samtidig indtrængningsevnen og skaber den bedste undervognsbehandling til din bil med et minimum af lugtgener.

Vi er allerede godt på vej

I 1970 var indholdet af opløsningsmidlet i produkterne op mod 70%. Der er altså sket meget siden dengang, hvor vi i dag tilbyder behandlinger med markant mindre opløsningsmiddel og brug af varm voks.

Dog stræber vi altid efter at benytte den nyeste teknologi på markedet og konstant forbedring af vores kvalitet. Derfor er vores mål i fremtiden fuldstændig at undgå opløsningsmidler – vi arbejder altid imod en bedre fremtid, med en teknisk ansvarlig miljøpolitik.

Find din pris og bestil tid online

Find dit lokale Center her på siden, og se hurtigt prisen på netop din bil.

Ofte stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Dinitrol Danmark. 43 63 14 00

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust. Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.
Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?
Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand. Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.
Hvor finder jeg prisen på en Dinitrol behandling?
For at få en pris på netop din bil skal du finde dit nærmeste Dinitrol center her på hjemmesiden. De fleste centre har online booking, hvor du kan finde prisen på din bil via “book her”. De få centre som ikke har online booking, er du nødt til at tage fat i centret telefonisk.
Skal jeg rustbeskytte min elbil?
Alle biler ruster i Danmark, inklusiv elbiler. Derfor er det sund fornuft, at forlænge din elbils levetid med en rustbeskyttelse. Du kan læse mere her og booke tid hos dit nærmeste Dinitrol center.
Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.