Dinitrol Næstved

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Næstved
Brolæggervænget 4
4700 Næstved

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-14:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Næstved

Velkommen til Dinitrol Center Næstved. Vi er det nærmeste Dinitrol Center på Næstved-egnen, og står altid klar til at undervognsbehandle din bil i den velkendte og berømte Dinitrol-kvalitet.
For når du vælger en Dinitrol-undervognbehandling, ved du, at kvaliteten er i orden. Det sørger uanmeldte kontrolbesøg fra Teknologisk Institut for, ligesom du kan se rustbehandlingen af din bil efter i sømmene, ved at gennemgå fotodokumentationen af behandlingen her på siden.
Vil du sikre din bil mod gennemtæring i mange år fremover, tilvælger du vores særlige garantiordning. Gør du det fra bilen er ny, dækker den i op til 30 år. Du kan også tilvælge garantiordningen før bilen fylder 5. Så dækker den i op til 15 år. Hør mere, når du alligevel bestiller tid eller læs om garantiordningen her på hjemmesiden.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.