Dinitrol Nakskov

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Nakskov
Rjukanvej 1
4900 Nakskov

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-17:00
Fredag: 7:30-13:00 – Lørdag: 10.00-13.00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Nakskov

Velkommen til Dinitrol Center Nakskov. Vi er det nærmeste Dinitrol Center, hvis du bor på Vestlolland. Vi udfører undervognsbehandling af din bil i den velkendte Dinitrol-kvalitet og kontrolleres regelmæssigt af Teknologisk Institut.
Du kan få rustbehandlet din bil året rundt. Så vil du undgå efterårets travlhed, så læg undervognsbehandlingen først på året, hvor det er nemmere at få en tid, der passer dig. Så er du sikret mod indtrængende fugt i undervognens hulrum, når du kører gennem sommerens skybrud og vinterens sne, sjap og vejsalt.
Vidste du i øvrigt, at du kan vælge mellem flere forskellige former for undervognsbehandling eller at du har mulighed for at tilvælge en særlig garantiordning, der sikrer din bil mod gennemtæring i op til 30 år, hvis du tilmelder bilen fra ny. Hør om de mange valgmuligheder, når du alligevel skal bestille tid til din næste undervognsbehandling hos os i Nakskov.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.