Dinitrol Nykøbing F.

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse

Adresse

Dinitrol Center Nykøbing Falster
Herningvej 24
4800 Nykøbing Falster

Åbningstider

Man-torsdag: 7:00-16:00
Fredag: 7:00-13:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Nykøbing Falster

Bor du på Falster eller Østlolland, ligger et af de nærmeste Dinitrol Centre i Nykøbing Falster. Her undervognsbehandler vi din bil, når du har tid. Det er nemmest af få tid først og midt på året, da vi har meget travlt om efteråret.
Dinitrol er kendt for den høje kvalitet, der sikres gennem uanmeldte besøg fra Teknologisk Institut. De kontrollerer, at vi lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Det kan du også se ved selvsyn, når du ser fotodokumentationen fra Dinitrol-behandlingen af din egen bil igennem her på hjemmesiden.
Vil du sikre din bil maksimalt mod gennemtæring, tilvælger du vores garantiordning, som du kan læse om her på siden eller høre mere om, når du ringer og bestiller tid til undervognsbehandling.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.