Dinitrol Odense

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Odense
Thulevej 19
5210 Odense NV

Åbningstider

Man-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-13:00

Kontakt

70251801 
info@dinitrolodense.dk

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Odense

Bor du på Nordfyn eller i området omkring selve Odense, er vi det ene af byens to Dinitrol-centre. Vi har tid til at rustbehandle din bil året rundt, men det er nemmest at få en tid, der passer dig, hvis du bestiller tid i løbet af foråret og sommeren.
Kvaliteten af vores undervognsbehandling er velkendt og det sørger vi for, at den bliver ved med at være, ved at lade Teknologisk Institut komme på uanmeldt besøg og kontrollere, at alt er i orden. Spørg efter den seneste kvalitetsrapport, når du kommer med bilen eller tjek kvaliteten ved selvsyn. Det kan du ved at gennemgå fotodokumentationen af din egen bils behandling.
Vi har også en særlig garantiordning, der dækker mod gennemtæring i op til 30 år, hvis du tilvælger den fra din bil er ny. Hør om mere om garantiordningen eller tilvælg den, når du alligevel bestiller tid til undervognsbehandling hos os.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.