VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE

Verdens bedste rustbeskyttelse er ikke bare noget, vi reklamere med/siger. Vi har nemlig arbejdet med rustbeskyttelse inden det overhovedet fandtes. Sven Johansson, faderen af Dinitrol, var den første i hele verden til at benytte stoffet di-orthe-nitron som rustbeskyttende middel helt tilbage i 1937. Og det er alle disse års erfaring sammen med utroligt høje kvalitetskrav, der gør os til de bedste rustbeskyttere i verden. 

Vores høje kvalitets krav består af: 

UVILDIG KONTROL

Som den eneste landsdækkende kæde, er alle Dinitrol Centre kontrolleret og godkendt af Teknologisk Instituts omfattende og uvildige kontrolordning. Det garanterer dig en rustbeskyttelse af højeste kvalitet.
Ønsker du, din bil udtaget til stikprøvekontrol, kan du tilmelde den på Teknologisk Instituts hjemmeside.

EKSPERT RÅDGIVNING

Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse rådgiver vi dig omkring hvilken rustbehandling, der er den rigtige for din bil. Vi udfører gerne et rusttjek og genbehandler først din bil, når det er nødvendigt.

PROFESSIONEL UDFØRELSE

Markeds mest detaljerede sprøjteskemaer samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

DOKUMENTERET PROCES

Dinitrol Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse.

Find dit nærmeste Dinitrol Center:

Dinitrol Center oversigt

Corrpro A/S - Dinitrol Danmark

Verdens bedste rustbeskyttelse siden 1947

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.