Dinitrol Randers

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Randers
Zinkvej 2
8940 Randers

Åbningstider

Man-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-13:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Randers

Velkommen til Dinitrol Center Randers. Vi er det nærmeste Dinitrol Center, hvis du bor i Randers-området. Vi undervognsbehandler din bil i den velkendte Dinitrol-kvalitet, der kontrolleres af Teknologisk Institut via jævnlige, uanmeldte kontrolbesøg.
Du kan også se arbejdet på din egen bil efter i sømmene ved hjælp af den fotodokumentation, vi stiller til rådighed fra rustbehandlingen af din bil. Her kan du ved selvsyn konstatere, at vi adskiller og fylder alle undervognens hulrum og påfører et beskyttende lag på bunden af bilen, der sikrer, at der ikke kan trænge fugt ind i hulrummene, så undervognen begynder at ruste. Så med en Dinitrol-behandlet bil kan du trygt kører gennem både skybrud, sne og sjap.
Vi har også en særlig garantiordning mod gennemtæring. Den kan du tilvælge på din bil helt op til den fylder fem år. Hør mere om garantiordningen, når du alligevel skal bestille tid til din næste undervognsbehandling hos Dinitrol Center Randers.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.