Dinitrol Ribe

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Ribe
Ørstedsvej 39
6760 Ribe

Åbningstider

Man-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-13:00

Kontakt

21290676
info@dinitrolribe.dk

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Ribe

Bor du langs den nordlige del af Vadehavet, finder du det nærmeste Dinitrol Center i Ribe. Her kan du få Dinitrol-behandlet din bil året rundt. Er du smart lægger du din rustbehandling i forårs- og sommermånederne, så du undgår efterårets travlhed.
Vi undervognsbehandler din bil i den velkendte, berømte Dinitrol-kvalitet, der regelmæssigt kontrolleres gennem uanmeldte kontrolbesøg fra Teknologisk Institut. Er du interesseret, kan du se den seneste kontrolrapport, når du besøger os.
Du har også mulighed for at se fotodokumentation at rustbehandlingen af din egen bil. På den måde er du helt sikker på, at vi har fået givet bilen en grundig undervognsbehandling. Så kan du trygt køre gennem de mange vejrmæssige udfordringer året igennem.
Tjek også vores garantiordning mod gennemtæring. Den fortæller vi gerne mere om, når du bestiller tid til din undervognsbehandling hos Dinitrol Center Ribe.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.