Dinitrol Ringsted

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Ringsted
Sleipnersvej 12
4100 Ringsted

Åbningstider

Man-tors: 7:00-15:30 fre: 7:00-13:00

Kontakt

57615080
info@dinitrol-ringsted.dk

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Ringsted

På Midtsjælland finder du det nærmeste Dinitrol Center i Ringsted. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at undervognsbehandle din bil året rundt i den velkendte og meget berømmede Dinitrol-kvalitet.
Kvaliteten håndhæver vi gennem regelmæssige, uanmeldte kontrolbesøg fra Teknologisk Institut og du kan altid spørge efter den seneste kontrolrapport, når du besøger os hos Dinitrol Center Ringsted. Efter vi har undervognsbehandlet din bil, får du også adgang til komplet fotodokumentation af hele behandlingen, så du ved selvsyn kan konstatere, at vi er gået virkelig grundig til værks.
Når du alligevel kommer eller når du bestiller tid, så spørg om vores garantiordning mod gennemtæring. Den sikrer din bil i op til 30 år, hvis du tilvælger garantiordningen fra bilen er ny.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.