Dinitrol Rødovre

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Rødovre
H.J. Holstvej 8
2610 Rødovre

Åbningstider

Man-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Rødovre

Velkommen til Dinitrol Center Rødovre. Vi er et af de nærmeste Dinitrol Centre, hvis du bor i Rødovre eller området nord for Rødovre. Vi udfører undervognsbehandling på din bil året rundt i den berømte Dinitrol-kvalitet, der løbende kontrolleres af Teknologisk Institut ved uanmeldte kontrolbesøg.
Du kan altid se den seneste kontrolrapport for Dinitrol Center Rødovre, når du kommer forbi.  Du får også komplet fotodokumentation af behandlingen af din egen bil. Så har du mulighed for at se, hvor grundigt vi rent faktisk går til værks. Vi skiller hele undervognen ad og fylder alle hulrum og lægger et beskyttende lag under hele bilen. Så undgår du, at skadelig fugt hober sig op i undervognen.
Du kan også tilvælge vores garantiordning mod gennemtæring. Gør det senest før bilen bliver 5 år. Får mere at vide, når du bestiller tid til undervognsbehandling på Dinitrol Center Rødovre.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.