Pas godt på din elbil med Dinitrol

En rustbeskyttelse mindsker udgifterne til rustrelaterede skader.

Hvorfor skal din bil rustbeskyttes?

Pas på din bil i mange år med en Dinitrol rustbeskyttelse. Din bil vil være dig taknemlig.

Det danske klima kræver, at din elbil får en rustbeskyttelse

Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men disse markeder er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig rustbeskyttelse mod rust i produktionen. Derfor opfordrer vi altid til at forebygge og give bilen en rustbeskyttelse fra start.

El- og hybridbiler danner ny grobund for rustbeskyttelse

Vi har efterhånden sagt det mange gange – biler er ikke produceret til det danske klima, og det gælder også for elbiler. Derfor er den første rustbeskyttelse den vigtigste, fordi den sikrer, at du får beskyttet alle dele af bilen. Jo hurtigere du gør det, jo længere er din bils levetid. Hellere forebygge end fjerne rust!

For at give din bil de bedste leveforhold, bør du være opmærksom på…

  • At rustbeskytte din bil så hurtigt som muligt – gerne før første køretur
  • At du parkerer din bil i en garage, der er opvarmet til ca. 20 grader eller i en carport med god luftcirkulation
  • At du som udgangspunkt kan fravælge undervognsvask i en vaskehal, hvis din bil er rustbeskyttet
  • At overdreven (ca. hvert 14. dag til 1 gang om måneden) brug af undervognsvask kan medføre unødvendigt slid på rustbeskyttelsen
  • At du sørger for at få efterbehandlet din rustbeskyttelse hvert 2.-3. år

Du må gerne rustbeskytte din Tesla

FDM anbefaler at du får rustbeskyttet din Tesla, på trods af at Tesla tidligere har advaret mod rustbeskyttelse af sine biler. Men du må godt, og Model Y har faktisk brug for det, da Tesla’er ruster på samme måde som andre nye biler. Læs artikel her.

rustbeskyttelse af tesla

Hvilke rustangreb oplever vi på elbiler?

Hos Dinitrol Danmark oplever vi store rustproblemer med elbiler lige nu, som er få år gamle. Se her nogle eksempler fra vores centre:

elbiler ruster i danmark
rust i bils undervogn
meget rust på elbiler
rustangreb på ny elbil

Få en rustbeskyttelse af højeste kvalitet

Din bil er fra fabrikkens side ikke rustbeskyttet til et liv i det danske klima, med fugtigt vejr og skiftende temperaturer.

Alle biler skal rustbeskyttes i Danmark

Dinitrol anbefaler at du får en rustbeskyttelse til din bil, uanset drivmiddel.

Rustbeskyt uanset biltype og drivmiddel

Fuldstændig ligesom almindelige benzin- og dieselbiler ruster elbilerne også, når de bliver ældre. Faktisk er der noget der tyder på, at elbiler ruster endnu mere end benzin- og dieselbiler på grund af højspændingen.

elbiler-rustbeskyttelse-dinitrol
bedste rustbeskyttelse til din bil

Miljøvenlig rustbeskyttelse

Hos Dinitrol arbejder vi altid for at yde den mest miljøvenlige rustbeskyttelse. Derfor udvikler vi løbende vores produkter, så vores behandlinger tærer mindst muligt på klimaet.

Du kan også selv blive en del af klimakampen ved at give din bil en rustbeskyttelse hurtigst muligt. Din bil vil holde flere år og skal derfor ikke skrottes år for tidligt.

Nedsæt støj i din bils kabine

Udover en rustbeskyttelse kan du med fordel også få foretaget en ACAR akustikbehandling. Den hjælper ikke bare med at bekæmpe rust, men fjerner også en stor del dæk- og vejstøj, Behandlingen er særligt interessant til elbiler, da motorstøjen i forvejen er væk og man derfor nemmere hører dæk- og vejstøj. 

støjdæmpning til din bil

Skjulte rum er godt for skidt, men skidt for bilen

Skjulte rum og hulrum udgør små rustfælder for alle biler.

En kvalitets rustbeskyttelse kræver adskillelse

Vidste du, at der i mange nye biler kan samle sig op til 10 liter kondensvand samt store mængder snavs, som sætter sig bag undervognens plastplader, i hulrum og i lyddæmpende svampe?
Det er bag plastpladerne, i hulrum og i svampene at fugten for alvor får lov til at arbejde og i sidste ende kan forårsage rust. Hos Dinitrol afmonterer vi derfor altid plastplader i vognbunden og inderskærme, inden vi foretager en rustbeskyttelse. Det samme gælder alle lyddæmpende svampe i det omfang, det er muligt. Det sikrer en ordentlig afvaskning og rengøring af vognbunden, ligesom det også giver det bedste resultat af din rustbeskyttelse.

Unikt sprøjteskema til din bil sikrer en godkendt rustbeskyttelse

Sprøjteskemaer er altafgørende, når det kommer til rustbeskyttelse af høj kvalitet. Det er nemlig de unikke sprøjteskemaer, der viser bilens skjulte hulrum og ikke mindst de elektroniske dele og sensorer, som er yderst vigtige at rustbeskytte.
Vi udvikler detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller, og hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi også har et sprøjteskema til din bil, så tøv endelig ikke med at spørge i dit lokale center.

Oftest stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Dinitrol Danmark. 43 63 14 00

Skal jeg rustbeskytte min elbil?

Dinitrol er eksperter i at rustbeskytte el- og hybridbiler.
Din el- eller hybridbil består af mange elektriske og kritiske dele, og det kræver derfor specialister med årevis erfaring og specialuddannelse til, at undervognsbehandle din bil med den kvalitet den kræver og fortjener.
Et af de vigtigste elementer på din el- og hybridbil er batteriet, som man fra producentens side plastafdækker i hele vognbunden. Denne omfattende plastdækning holder imidlertid mere på fugten, som dermed øger risikoen for rustangreb. Til at behandle batteriet benytter man Dinitrols tynde, gennemsigtige og transparente specialprodukt, der ikke skader batteriet

Kan jeg rustbeskytte min Tesla?

FDM anbefaler at du får rustbeskyttet din Tesla, på trods af at Tesla tidligere har advaret mod rustbeskyttelse af sine biler. Men du må godt, og Model Y har faktisk brug for det, da Tesla’er ruster på samme måde som andre nye biler. Læs artikel her.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?

Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.

Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?

Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust. Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.

Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?

Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.

Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?

En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.

Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?

Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand. Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.

Hvor finder jeg prisen på en Dinitrol behandling?

For at få en pris på netop din bil skal du finde dit nærmeste Dinitrol center her på hjemmesiden. De fleste centre har online booking, hvor du kan finde prisen på din bil via “book her”. De få centre som ikke har online booking, er du nødt til at tage fat i centret telefonisk.

spørgsmål omkring rustbeskyttelse

Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.