Dinitrol Silkeborg

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Silkeborg
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg

Åbningstider

Man-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-13:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Silkeborg

Bor du i de naturskønne omgivelser omkring Silkeborg, finder du det nærmeste Dinitrol Center i den nordlige del af byen. Har er vi klar til at undervognsbehandle din bil, når du har tid. Vælger du at få det gjort om foråret eller sommeren, kan du nemmere få en tid, der passer dig. For om efteråret har vi rigtig travlt.
Hos Dinitrol Center Silkeborg gør vi alt for at sikre, at vi altid lever op til den højre standard, som Dinitrol-behandler er kendt for. F.eks. bliver vi regelmæssigt kvalitetskontrolleret af Teknologisk Institut ved uanmeldte kontrolbesøg. Du har også mulighed for selv at kontrollere grundigheden og kvaliteten af behandlingen af din egen bil, gennem den fotodokumentation vi optager undervejs.
Tilvælger du derudover vores særlige garantiordning mod gennemtæring, er du sikker på at din bil er beskyttet optimalt mod det danske vejrs udfordringer.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.