Dinitrol Skagen

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Skagen
Håndværkervej 8
9990 Skagen

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-13:00

Kontakt

98450007
nordstrand9990@gmail.com

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Skagen

Velkommen til Dinitrol Center Skagen. Vi er dit nærmeste Dinitrol Center, hvis du bor helt oppe på nordspidsen af Jylland. Her kan du få undervognsbehandlet din bil i den velkendte og meget berømte Dinitrol-kvalitet.
Værkstedet bliver regelmæssigt kvalitetskontrolleret af Teknologisk Institut ved uanmeldte kontrolbesøg. Det betyder, at kvaliteten er i top. Det kan du også se ved selvsyn, hvis du gennemser vores fotodokumentation fra behandlingen af din bil. Vi skiller undervognen helt og sørger for, at alle hulrum bliver fyldt, så der ikke kan ophobe sig fugt eller indtrængende vand fra de udfordringer, det danske vejrlig giver os bilister.
Du har også mulighed for at tilvælge en særlig garantiordning mod gennemtæring. Hør mere om den, når du bestiller tid til din næste undervognsbehandling hos Dinitrol Center Skagen.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.