Dinitrol Slagelse

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-15:30
Fredag: 7:30-13:00

Kontakt

tel:70270988

info@dinitrolslagelse.dk

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Slagelse

Bor du i den centrale del af Vestsjælland, er Dinitrol Center Slagelse det nærmeste i området. Vi ligger i selve Slagelse, lige ved motorvejen. Vi udfører undervognsbehandlinger på din bil året rundt i den berømte Dinitrol-kvalitet.
Kvaliteten kontrolleres regelmæssigt gennem uanmeldte besøg fra Teknologisk Instituts kvalitetssikringsafdeling. De gennemgår alle arbejdsgange og kontrollerer det udførte arbejde. Det kan du også selv gøre på din egen bil ved at se vores fotodokumentationen af din bils rustbehandling igennem.
Vil du sikre din bil mest optimal mod korrosion og gennemtæring, skulle du tage at tilvælge vores garantiordning. Den kan vi fortælle meget mere om, næste gang du lægger vejen forbi Dinitrol Center Slagelse ? eller tjek vores hjemmeside, hvor der også står mere om ordningen.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.