Hvad spørger vores kunder om?

Her er nogle af de spørgsmål vores kunder ofte stiller om rustbeskyttelse og undervognsbehandling.

1. Hvorfor skal jeg undervognsbehandle?

Det danske klima er et af de værste hvad angår rust. Hvorfor? Dels fordi luftfugtigheden er høj det meste af året. Dels fordi Danmark ligger på grænsen mellem frost og tø, så vejret hele tiden veksler. Når frosten er på vej, salter vi. Så tør det igen, og vejene flyder med saltvand. Så kommer næste frostvarsel og så er det forfra. Din bils undervogn bliver altså udsat for adskillige saltvandsbade vinteren igennem. Og saltvand og metal er som bekendt en rigtig dårlig kombination

Hyppig undervognsvask kan forebygge noget, men det sikreste er en professionel undervognsbehandling.

2. Hvad får jeg ud af at undervognsbehandle?

Hvis du ikke er typen der skifter bil hvert år, så er en rustbehandling alle pengene værd. Vores profesionelle Dinitrol-behandling forebygger rustangreb på din bil. Det betyder:

  • Forlænget levetid
  • Højere gensalgsværdi
  • Færre reparationer
  • En sikrere bil

Du stiller din bil hos dit lokale Dinitrol center og kører hjem i en lånebil, som de fleste stationer tilbyder. Behandlingen tager 2 dage – men du har jo lånebilen imens.

3. Får jeg mere for bilen, hvis den er rustbeskyttet?

I mange tilfælde højner det din bils værdi sammenlignet med hvis den ikke var rustbeskyttet, og din bil vil holde længere. Derudover bliver der færre udgifter til reparationer, der er rustrelaterede. Det kan også være et godt salgsargument – især hvis du vil sælge din bil privat.

4. Hvor ofte skal bilen rustbeskyttes?

Alle biler bør rustbeskyttes fra de er helt nye, da de ofte ikke er produceret til det danske klima.

Dit kørselsmønster og klimaet er afgørende for, hvor ofte din bil skal rustbeskyttes. Kører du meget, i salt og sne eller meget på grusveje, vil din bil sandsynligvis have behov for hyppigere rustbehandling end, hvis du kørte mindre.

Dinitrol anbefaler, at du hvert andet år får kontrolleret om din bil trænger til rustbeskyttelse, før du sender den til undervognsbehandling. Du kan fx få et rusttjek hos dit lokale Dinitrol center.

5. Jeg har købt en brugt bil. Skal den rustbeskyttes?

Hvis du har købt en brugt bil, der ikke er blevet rustbeskyttet for nylig, vil Dinitrol anbefale dig, at du får den rustbehandlet. Erfaringerne viser, at brugtbilkøbere beholder bilerne længere end nybilskøbere. Ved at rustbehandle kan du mindske udgifterne til rustrelaterede skader.

6. Skal jeg rustbeskytte forår og sommer?

Dinitrols moderne rustbeskyttelsescentre har gode tørrefaciliteter. Derfor kan man rustbeskytte effektivt hele året rundt. Men traditionen tro er der meget stort pres på centrene i efterårsmånederne, inden der sættes ind med saltning af vejene.

Ofte stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Dinitrol Danmark. 43 63 14 00

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust. Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.
Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?
Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand. Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.
Hvor finder jeg prisen på en Dinitrol behandling?
For at få en pris på netop din bil skal du finde dit nærmeste Dinitrol center her på hjemmesiden. De fleste centre har online booking, hvor du kan finde prisen på din bil via “book her”. De få centre som ikke har online booking, er du nødt til at tage fat i centret telefonisk.
Skal jeg rustbeskytte min elbil?
Alle biler ruster i Danmark, inklusiv elbiler. Derfor er det sund fornuft, at forlænge din elbils levetid med en rustbeskyttelse. Du kan læse mere her og booke tid hos dit nærmeste Dinitrol center.
Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.