Find svar på dine spørgsmål

Vi har markedets mest detaljerede og bedste sprøjteskemaer til, at rustbeskytte netop din bil mod det danske klima.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust.

Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.

Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?
Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand.

Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.

Din bil fortjener altid en kvalitets rusbeskyttelse

Hos Dinitrol kan du få en kvalitets rustbeskyttelse, som din bil vil nyde godt af i mange år frem. Du booker tid online og på 2 dage er din behandling færdig. Vi stiller i de fleste tilælde lejebil til rådighed og sørger for den bedste service.

Sådan behandler Dinitrol din bil

Er du i tvivl om Dinitrol eller vores behandlingsproces, kan du se hvordan vi behandler din bil her.

01. Afmontering og klargøring af din bil

Vi afmonterer plastafdækningen, efterser vognbunden og klargør alle kroge og samlinger.
02. Højtryksrensning af undervognen
Vi højtryksrenser hele din vognbund for skidt, saltrester og snavs før vi behandler bilen og rustbeskytter den. Dermed sikrer vi en ren overflade.

03. Bilen og dens undervogn tørres 

Bil og undervogn skal efter vask tørres før behandlingen kan begynde.
04. Sprøjteskema til din bil undersøges
Sprøjteskemaets vigtigste funktion er at påvise adgange til de skjulte hulrum, hvor elektroniske dele som airbagcensorer er placeret. Det er blandt andet på baggrund af markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, at vi kan sikre din bil verdens bedste rustbeskyttelse.

05. Hjulkasser, undervogn og hulrum behandles med tyndt produkt

Rustbeskyttelsen er et tyndt penetrerende og vandfortrængende voksbaseret produkt til behandling.
06. Bilen færdigbehandles med slidlag til beskyttelse af tyndt produkt
Det tynde produkt beskyttes med bronzefarvet med stærkt slidlagsprodukt. Dermed kan din rustbeskyttelse holde længe.

07. Færdig behandling fotodokumenteres

Ved Dinitrol Fotodokumenation påviser Dinitrol altså, at din bils inderskærme, bundplader og andre plastikdele i undervognen har været adskilt. Det er din garanti for kvalitet og et sikkert udført arbejde.
08. Bilen vaskes udvendig efter endt behandling
Bilen vaskes, aftørres og klargøres, så den er ren og klar ved afhentning.

09. Din bil er nu klar til afhentning

Din bil har nu fået verdens bedste rustbeskyttelse, og du er sikret en kvalitets behandling du kan være tilfreds med.
Se vores behandlingsproces

Se med her, hvordan vi professionelt behandler din bil. Vi har den bedste kvalitet på markedet med årevis erfaring.

Book tid her

Dokumenteret proces

Dinitrol Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse.

Detaljeret udførelse

Med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, sikrer vi dig, at rustbeskyttelse bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Ekspert rådgivning

Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse rådgiver vi dig omkring hvilken rustbehandling, der er den rigtige for din bil.

Uvildig kontrol

Som den eneste landsdækkende kæde, er alle Dinitrol Centre kontrolleret og godkendt af Teknologisk Instituts omfattende og uvildige kontrolordning.

Find dit nærmeste Dinitrol Center