Nedsæt dæk- og vejstøj med acar

Med en støjdæmpning investerer du i køreglæde.

Gør en god investering i din køreglæde

Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj. Men brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen. Støj fra dæk og vej kommer i højere grad til udtryk i nyere biler og kan give store komfort gener.

Priser

Opnå står økonomisk besparelse ved at kombinere din acar støjdæmpning med en Dinitrol rustbeskyttelse.

acar komfortbehandling uden dinitrol rustbeskyttelse

fra 4750 kr.

  • Støjdæmpning uden rustbeskyttelse

ACAR KOMFORTBEHANDLING I KOMBINATION MED DINITROL RUSTBESKYTTELSE

fra 3000 kr.

  • Spar hele 1750 kr. hvis du kombinerer med Dinitrol

Læs, hvad kunderne siger om acar

dinitrol bedste undervognsbehandling

acar virker!!

Jeg fik undervognsbehandlet min nye bil hos Dinitrol i Aalborg og tilkøbte en ACAR komfortbehandling. Det er mærkbart hvordan det dæmper lyden fra dækkene især ved 80-90 kmh. Vindstøjen fra spejle og tagbøjler er stadig det samme, og ved 130 kmh på E45 er det stadig mest dækkene man hører. Jeg synes behandlingen er pengene værd – især når man tænker på hvad man ellers smider efter en ny bil. Hvis du tænker at det er spild af penge fordi du altid kører 130 eller mere, så SÆT FARTEN NED!!!

– Nicolaj.

dinitrol bedste undervognsbehandling

Super service

Venlig behandling, fleksibel med aflevering og afhentning, godt arbejde og bilen er som lovet blevet mere lydsvag, alt i alt en god oplevelse, så min 3. bil får også en tur inden vinter

– Claus M.

dinitrol bedste undervognsbehandling

Der er en positiv forskel

Der er en positiv forskel. Jeg var lidt forbeholdene for jeg mente ikke at der var dækstøj at høre i bilen.
Var på bil ferie i Tyskland i 10 dage og kørte 2000 km. Den summende lyd, lidt som tinitus er væk og der er mere stille og jeg følte mig ikke så træt efter kørslen
Super dejligt, tak Dinitrol i Fredericia

– Jan F.

dinitrol bedste undervognsbehandling

En glad mand!

Jeg fik lavet behandlingen i midten af maj, i forbindelse med at jeg fik lav undervognsbehandling for rust.
Jeg har en Kia el Soul, og jeg har problemer med at høre og derfor hører jeg ikke for godt i støjende omgivelser, nu kan jeg høre, hvad der bliver sagt, når vi er ude i bilen. Nogen af de beste penge jeg givet ude.

– Dan.

dinitrol bedste undervognsbehandling

acar,  det virker

Alle vores biler i virksomheden har altid fået Dinitrol behandling med Lyddæmpning, den nye Elbil i firmaet af Mærket Mustang Mach-E har fået ACAR behandling og det er meget hørbart, at det er en forbedring

– John M.

dinitrol bedste undervognsbehandling

God forklaring

Rigtig god forklaring på det arbejde der blev udført – lyddæmpning – og for pokker det virker.

– Knud-Erik H.

Se uvildig test foretaget på en Volvo V90

“Ved 70 og 110 km/t er der en mærkbar effekt. Specielt ved 70 km/t opnås en gennemsnitlig reduktion på mere end 2db. De bedste resultater opnås ved 70 km/t i tersband 25 Hz og ved 110 km/t i frekvensen 80 Hz. I disse frekvenser opnås en forbedring på 2,7 dB(A).”

acarkomfortbehandling

Støjdæmpning fra acar reducerer støj i kabinen

Sænk støjniveauet i bilen.

Evnen til at reducere lydstyrken i en bil er meget svær. Det er dog muligt med en acar komfortbehandling at reducere støjniveauet i bilen. acar komfortbehandling er designet til at reducere støj fra dæk- og vej.

3 ugers virkning.

Efter behandling er der en mærkbar sænkning af støjen i kabinen, men den fulde effekt opnås 3 uger efter produktet har stabiliseret sig.

Velegnet til alle biler.

acar komfortbehandling er et produkt, som vores specialiserede sprøjteteknikere påfører på de dele af din bil, hvor støjen opstår. Med en acar komfortbehandling investerer du derfor i komfort og en øget køreglæde.

Opnå en reduktion på op til 2,5dB(A)

Lydmålinger udført godt tre uger efter påførelse af acar Komfortbehandling viser en betydelig reduktion af støj fra dæk og vej. OBS! Hvor meget du som kunde kan få reduceret af støjniveauet afhænger af din bilmodel, dæktype og dækstørrelse. 

lyddæmpning-til-din-bil
støjdæmpning-til-din-bil

Støj påvirker din sundhed

Støj fra dæk og vej påvirker os. Lyde som det menneskelige øre ikke kan høre, så som infralyde og lavfrekvente lyde kan påvirke vores helbred og virke stressende. Infra-, lavfrekvente og monotome lyde kan medføre træthed og have en negativ påvirkning på vores kørsel. Man bliver uopmærksom og kan i værste fald ende med at falde i søvn bag rattet, hvilket kan resultere i alvorlige ulykker.

Meget larm i elbiler

Mange af os har den forestilling om, at når motoren forsvinder får vi mindre larm i kabinen. Men selvom motorstøjen er væk, fremhæver det andre lyde særligt støj fra dæk og vej. Dæk- og vejstøj kan reduceres med acar Komfortbehandling, men der vil altid være et naturligt støjniveau i bilen som bl.a. vindstøj.

acar-komfort-til-din-bil

Støjdæmpning til din bil

Mange biler bliver fra fabrikantens side ikke lydisoleret. Dette betyder, at der ofte kan forekomme støj. Ved hjælp af en støjdæmpning bliver undervognen lydisoleret ved at der lægges et lyddæmpende lag ACAR, der støj fra dæk og vej.

Støjdæmpning og lyddæmpning til alle biler.

Foretrækker du mere ro i kabinen, er støjdæmpning det rigtige valg for dig. Behandlingen medfører en markant reducering af støj fra især dæk og vej.

Støjdæmpning af din bil giver fordele og sikkerhed

Hvis du er generet af støj fra vejbanen og ønsker støjdæmpning og lyddæmpning i din bil eller elbil så er ACAR komfortbehandling det rigtige for dig. Kører du mange kilometer ad gangen, kan støjen og vibrationerne i bilen være særligt genererende og ødelægge akustikken. Det gælder især under telefonsamtaler på højtaler, der bliver besværlige pga. højt lydniveau.

Opnå stor reduktion af lyd med en støjdæmpning og lyddæmpning af din bil og elbil

Mange bilejere kan have glæden af en støjdæmpning. Især ejere af en elbil, minibil eller stationcar oplever ofte, at vejstøjen i bilen bliver høj. Det betyder, at komforten og køreglæden falder.

Ønsker du at gøre noget ved støjen og få lyden i bilen reduceret? Så book en støjdæmpning og lyddæmpning fra ACAR.

Opnå økonomiske fordele i kombination med en Dinitrol rustbeskyttelse

Ved at booke en ACAR støjdæmpning i forbindelse med en Dinitrol rustbeskyttelse, sparer vi således arbejdstid, fordi vi kun skal gennem denne proces én gang, når behandlingerne udføres i forlængelse af hinanden. Dermed kan vi tilbyde dig en besparelse på 1.750 kr. på både støjdæmpning og Dinitrol rustbeskyttelse.

Med en ACAR lyddæmpning reduceres støjen nemt fra dæk og vej.

Oftest stillede spørgsmål angående acar

Er du i tvivl om acar eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Dinitrol Danmark. 43 63 14 00

Kan man godt sprøjte acar oven på en tidligere rustbeskyttelse, og bagefter give en ny rustbeskyttelse, uden på det lyddæmpende?

Ja, man kan godt behandle med acar Komfortbehandling oven på en tidligere Dinitrol-behandlet bil og efterfølgende også behandle med Dinitrol rustbeskyttelse. Hvis den tidligere rustbeskyttelse er af et andet mærke, skal det afrenses, inden acar-behandlingen foretages.

Hvor meget lydforskel giver en acar-behandling?

I de målinger der er blevet foretaget med en acar-behandling, kan vi melde om en sænkning af støj fra dæk og vej på op til 2,5dB.

OBS! Hvor meget du som kunde kan få reduceret af støjniveauet afhænger af din bilmodel, dæktype og dækstørrelse.

Hvor hurtigt virker behandlingen?

Virkning og fuld effekt sker efter 3 uger. Efter behandling er der en mærkbar sænkning af støjen i kabinen, men den fulde effekt opnås efter 3 uger, efter produktet har stabiliseret sig.

Hvad koster en acar-behandling?

En ACAR Komfortbehandling starter fra 4.750 kr. alt efter hvilken bil du har, og hvis du kombinerer den med en Dinitrol rustbeskyttelse sparer du 1.750 kr. på ACAR-behandlingen.

acar-behandling – Hvor bliver det gjort?

En ACAR Komfortbehandling bliver foretaget på alle Dinitrol centre, som tilbyder en ACAR-behandling. Du kan se ACAR logoet ud for centret som tilbyder behandlingen på vores center oversigt.

støjdæmpning spørgsmål