Nedsæt dæk- og vejstøj med ACAR

Med en ACAR Komfortbehandling investerer du i køreglæde.

Gør en god investering i din køreglæde

Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj. Men brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen. Støj fra dæk og vej kommer i højere grad til udtryk i nyere biler og kan give store komfort gener.

ACAR Komfortbehandling

Fra 4.750,-

ACAR ifm. Dinitrol rustbeskyttelse

Fra 3.000,-

ACAR KOMFORTBEHANDLING

Støjdæmpning fra ACAR reducerer støj i kabinen

Sænk støjniveauet i bilen.

Evnen til at reducere lydstyrken i en bil er meget svær. Det er dog muligt med en ACAR Komfortbehandling at reducere støjniveauet i bilen. ACAR Komfortbehandling er designet til at reducere støj fra dæk- og vej.

3 ugers virkning.

Efter behandling er der en mærkbar sænkning af støjen i kabinen, men den fulde effekt opnås 3 uger efter produktet har stabiliseret sig.

Velegnet til alle biler.

ACAR Komfortbehandling er et produkt, som vores specialiserede sprøjteteknikere påfører på de dele af din bil, hvor støjen opstår. Med en ACAR Komfortbehandling investerer du derfor i komfort og en øget køreglæde.

Opnå en reduktion på op til 4dB

Lydmålinger udført godt tre uger efter påførelse af ACAR Komfortbehandling viser en betydelig reduktion af støj fra dæk og vej. OBS! Hvor meget du som kunde kan få reduceret af støjniveauet afhænger af din bilmodel, dæktype og dækstørrelse. 

lyddæmpning-til-din-bil
støjdæmpning-til-din-bil

Støj påvirker din sundhed

Støj fra dæk og vej påvirker os. Lyde som det menneskelige øre ikke kan høre, så som infralyde og lavfrekvente lyde kan påvirke vores helbred og virke stressende. Infra-, lavfrekvente og monotome lyde kan medføre træthed og have en negativ påvirkning på vores kørsel. Man bliver uopmærksom og kan i værste fald ende med at falde i søvn bag rattet, hvilket kan resultere i alvorlige ulykker.

Meget larm i elbiler

Mange af os har den forestilling om, at når motoren forsvinder får vi mindre larm i kabinen. Men selvom motorstøjen er væk, fremhæver det andre lyde særligt støj fra dæk og vej. Dæk- og vejstøj kan reduceres med ACAR Komfortbehandling, men der vil altid være et naturligt støjniveau i bilen som bl.a. vindstøj.

acar-komfort-til-din-bil

Støjdæmpning til din bil

Mange biler bliver fra fabrikantens side ikke lydisoleret. Dette betyder, at der ofte kan forekomme støj. Ved hjælp af en støjdæmpning bliver undervognen lydisoleret ved at der lægges et lyddæmpende lag ACAR, der støj fra dæk og vej.

Lyddæmpning bil – den bedste løsning for dig

Foretrækker du mere ro i kabinen, er støjdæmpning det rigtige valg for dig. Behandlingen medfører en markant reducering af støj fra især dæk og vej.

Støjdæmpning af din bil giver fordele og sikkerhed

Hvis du er generet af støj fra vejbanen og ønsker støjdæmpning og lyddæmpning i din bil eller elbil så er ACAR komfortbehandling det rigtige for dig. Kører du mange kilometer ad gangen, kan støjen og vibrationerne i bilen være særligt genererende og ødelægge akustikken. Det gælder især under telefonsamtaler på højtaler, der bliver besværlige pga. højt lydniveau.

Opnå stor reduktion af lyd med en støjdæmpning og lyddæmpning af din bil og elbil

Mange bilejere kan have glæden af en støjdæmpning. Især ejere af en elbil, minibil eller stationcar oplever ofte, at vejstøjen i bilen bliver høj. Det betyder, at komforten og køreglæden falder.

Ønsker du at gøre noget ved støjen og få lyden i bilen reduceret? Så book en støjdæmpning og lyddæmpning fra ACAR.

Opnå økonomiske fordele i kombination med en Dinitrol rustbeskyttelse

Ved at booke en ACAR støjdæmpning i forbindelse med en Dinitrol rustbeskyttelse, sparer vi således arbejdstid, fordi vi kun skal gennem denne proces én gang, når behandlingerne udføres i forlængelse af hinanden. Dermed kan vi tilbyde dig en besparelse på 1.750 kr. på både støjdæmpning og Dinitrol rustbeskyttelse.

Med en ACAR lyddæmpning reduceres støjen nemt fra dæk og vej.