Behandling til dig, hvis bil er over 1 år

 

Det er aldrig for sent at få rustbehandlet din bil - undervognsbehandling til brugte biler

Hvis du ikke har haft mulighed for at undervognsbehandle din bil indenfor de første 12 måneder, er det endnu ikke for sent. Dinitrol har mulighed for at hindre udviklingen af allerede opstået rustangreb samt forebygge yderligere spredning. Her vil stadig være mulighed for at tilvælge garanti på op til 20 år, Efterbehandlingen skal blot ske hvert andet år.

Det danske klima slider hele året på din bil. De store temperaturudsving skaber op mod 15 liter kondensvand i din undervogn, hvilket udsætter undervognen for konstant rustangreb. Udover det konstante angreb af undervognen saltes der i store dele af året mod frost på vejen. Salt øger rustangreb med op mod 20%.

Dinitrol Dobbeltbehandling – Grundlæggende behandling med fokus på miljøet til nye og nyere biler

Ved en voksbehandling benyttes der mindre opløsningsmiddel end normalt. En Dinitrol Dobbeltbehandling sikrer derved din nye bil det mest miljøvenlige produkt på markedet.

Ved en Dobbeltbehandling vil du have mulighed for at forebygge i stedet for at forsøge at helbrede din bil. Ved en forebyggende behandling giver du din bil de bedste forudsætninger for at kunne overleve i det hårde danske klima. Vi giver dig samtidig sikkerhed ved en 100% garanti for rustbeskyttelse af din bil med VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE. 

Find dit nærmeste Dinitrol Center:

Dinitrol Center oversigt

Corrpro A/S - Dinitrol Danmark

Verdens bedste rustbeskyttelse siden 1947

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.