Er din bil under 1 år?

Det er altid fornuftigt at rustbeskytte din bil så tidligt som muligt.

Dinitrol Dobbeltbehandling – til ny eller nyere bil

Det optimale for dig, din pengepung og din investering er at få en undervognsbehandling af din bil fra ny. Hvis du vælger at undervognsbehandle din nye bil indenfor de første 12 måneder tildeles din bil automatisk 30 års gratis garanti, så længe din bil bliver genbehandlet hvert tredje år med en Dinitrol Garantibehandling.

Dinitrol Dobbeltbehandling – Grundlæggende behandling med fokus på miljøet til ny og nyere biler

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Det danske klima er verdens mest rustfremmende klima. Høje temperaturudsving året rundt gør, at din bils undervogn samler op mod 15 liter kondensvand, som gør din bil særligt udsat for rustangreb. Udover det skrappe klima har din bil en meget begrænset beskyttelse fra bilproducentens side, da kun få promille af verdens bilproduktion leveres til Danmark og Norden. Din bil er derfor udsat for rustangreb fra den første dag. Det er derfor vigtigt at give din bil en supplerende rustbeskyttelse, hvis du ønsker at pleje og vedligeholde din dyre investering med en undervognsbehandling. Jo tidligere rustbeskyttelsensbehandlingen udføres, desto bedre er din bil stillet.

Dinitrol Garantibehandling

Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en Dinitrol Efterbehandling for at sikre, at din nye bil holdes rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bils undervognsbehandling kontrolleres efter et års tid, da slid vil være afhængigt af dit kørelsesmønster.

Når din bil bliver behandlet inden for de første 12. måneder bliver den automatisk tilmeldt Dinitrols garantiordning og gratis tildelt 30 års garanti såfremt bilen genbehandles hvert 3. år Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få genbehandlet din bil løbende inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset.

1.3.2016 indførte Dinitrol Forhandlerforening automatisk 30 års garanti på aller biler under 12 mdr. på behandlingstidspunktet, med behandling hvert 3. år. Her gælder garantibestemmelserne på 3 års interval.

Din bil fortjener en kvalitets rusbeskyttelse

Hos Dinitrol kan du få en kvalitets rustbeskyttelse, som din bil vil nyde godt af i mange år frem. Du booker tid online og på 2 dage er din behandling færdig. Vi stiller i de fleste tilælde lejebil til rådighed og sørger for den bedste service.

Se vores behandlingsproces

Se med her, hvordan vi professionelt behandler og beskytter din bil mod det danske klima.

Ofte stillede spørgsmål angående Dinitrol

Er du i tvivl om Dinitrol eller konceptet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?
Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet. Er din bil tilmeldt Dinitrols garantiordning skal bilen genbehandles hvert 2. eller 3. år afhængig af, hvilken garanti din bil er tilmeldt. Dette kan ses på dit garantibevis. Dinitrols garanti giver dig 100% bekymringsfrihed. Garantien opretholdes ved at få en Dinitrol Efterbehandling inden den anviste behandlingsdato på garantibeviset er udløbet.
Er undervognsbehandling nødvendigt for min bil?
Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod rust. Køber man en ny bil, dækker fabriksgarantien rigtigt nok rustskader. Men mange overser, at det kun gælder ved indefrakommende gennemtæring, men ikke på mekaniske dele og bremserør, som har med bilens sikkerhed og drift at gøre – skader, der nemt opstår med tonsvis af salt på vejene i det fugtige danske klima.
Dinitrol rustbeskyttelse - hvor lang tid tager det?
Alt afhængig af hvilken bil der skal undervognsbehandles samt størrelsen på det, kan behandlingstiden varierer. En typisk undervognsbehandling tager omkring 2 dage. Se her for at finde mere information om behandlingstiden.
Hvad betyder rustbeskyttelse for min bil?
En Dinitrol rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid, bedre gensalgsværdi den dag du skal sælge den videre og så mindsker du udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.
Undervognsbehandling – Hvor bliver det gjort?
Hos Dinitrol kan du altid finde et center tæt på hvor du bor. Vi er en landsdækkende kæde med over 65 centre, og vi har en undervognsbehandling, som passer netop til din bil, uanset alder og stand. Dinitrol har markedets bedste kvalitet med flest års erfaring – det går vi aldrig ned på. Det handler om din bil, og derfor er det utroligt vigtigt at du tager det rigtige valg når du vælger hvilken udbyder, som skal undervognsbehandle din bil.
Hvor finder jeg prisen på en Dinitrol behandling?
For at få en pris på netop din bil skal du finde dit nærmeste Dinitrol center her på hjemmesiden. De fleste centre har online booking, hvor du kan finde prisen på din bil via “book her”. De få centre som ikke har online booking, er du nødt til at tage fat i centret telefonisk.
Skal jeg rustbeskytte min elbil?
Alle biler ruster i Danmark, inklusiv elbiler. Derfor er det sund fornuft, at forlænge din elbils levetid med en rustbeskyttelse. Du kan læse mere her og booke tid hos dit nærmeste Dinitrol center.
Har du andre spørgsmål?

Se vores udvidede FAQ eller kontakt vores kundeservice.

Find dit nærmeste Dinitrol Center