Dinitrol har rustbeskyttelse til alt!

Du har mulighed for at tage VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE med dig hjem. Dinitrol har nemlig et bredt udvalg af vedligeholdelsesprodukter, som du med fordel selv kan benytte til mindre udbedringer på din bil eller til vedligeholdelse af alt i dit hjem, som er udsat for fugt.

Det er ikke kun din bil, som kan få gavn af Dinitrols vedligeholdelsesprodukter. Mange af dine investeringer i hjemmet, vil kunne leve endnu længere, hvis du beskytter dem mod rust. Din cykel, barnevogn, motorcykel, havemøbler, løbehjul og plæneklipper er blot nogle af de ting, som du bør beskytte mod rust, hvis de er udsat for fugt. Dinitrol vedligeholdelsesprodukter er skabt til alle typer overflader, hvad enten du ønsker at forebygge rust eller at stoppe allerede udviklet rust, har vi et vedligeholdelsesprodukt til dig.

En Dinitrol Behandling på et af vores mange centre bliver altid udført af vores professionelle sprøjteteknikkere med erfaring omkring, hvordan lige netop din bil skal behandles. Derfor kan Dinitrol vedligeholdelsesprodukter ikke erstatte en professionel Dinitrol Behandling.

I vores inspirationsguide kan du få et overblik over hvilke af Dinitrols vedligeholdelsesprodukter, der kan bruges til de forskellige problemer, som du oplever hjemme ved dig.

Hvis du er interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte dit lokale Dinitrol Center, som altid er villige til at rådgive dig om hvilke vedligeholdelsesprodukt, der er bedst til dit behov. Hos alle vores lokale Dinitrol Centre kan du også købe vedligeholdelsesprodukterne.

 

 

Find nærmeste center


 

Find dit nærmeste Dinitrol Center:

Dinitrol Center oversigt

Corrpro A/S - Dinitrol Danmark

Verdens bedste rustbeskyttelse siden 1947

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.