Dinitrol Viborg

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Viborg
Blytækkervej 4
8800 Viborg

Åbningstider

Man-torsdag: 7:00-16:00
Fredag: 7:00-14:00

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Viborg

I området omkring Viborg finder du det nærmeste Dinitrol Center i selve Viborg by. Vi undervognsbehandler din bil, når du har tid. Kom gerne forår og sommer, hvis du vil undgå vores travle efterårsperiode.
En Dinitrol-behandling af din bil sikrer den mod gennemtæring på grund af ophobet fugt og indtrængende vand i undervognens hulrum. Kvaliteten af behandlingen kontrolleres regelmæssigt af Teknologisk Institut ved uanmeldte kontrolbesøg. Se den nyeste kontrolrapport, når du kommer på værkstedet og tjek din egen bils undervognsbehandling ved hjælp af den fotodokumentation, vi optager undervejs.
Vil du sikre bilen mod gennemtæring i mange år fremover, kan du tilvælge vores garantiordning. Den kan du læse mere om her på siden eller få mere at vide om, når du alligevel ringer og bestiller tid til rustbehandling hos Dinitrol Center Viborg.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.