Dinitrol Viby

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Adresse

Dinitrol Center Viby
Birkegårdsvej 34 B
8361 Viby

Åbningstider

Man-torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-12:30

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Viby

Velkommen til Dinitrol Center Viby. Vi er et af de nærmeste Dinitrol-centre i området omkring Viby J, Hasselager, Tranbjerg og Slet. Her kan du få undervognsbehandlet bilen, når det passer dig. Især forår og sommer, hvor du har nemmere ved at få en tid der passer end i vores meget travle periode i efteråret.
At være Dinitrol Center forpligter. Derfor bliver kvaliteten af vores behandlinger jævnligt kontrollere at Teknologisk Institut, ved at de aflægger os uanmeldte besøg. Du kan også selv holde øje med kvaliteten på den fotodokumentation, vi optager under behandlingen af din bil. Så ved du, at vi lever op til den høje kvalitet, som Dinitrol er kendt for.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.