Det skal du vide om Dinitrol rustbeskyttelse
Vi har samlet information om undervognsbehandling her
Her er nogle af de spørgsmål vores kunder ofte stiller om rustbeskyttelse og undervognsbehandling.
1. Hvorfor skal jeg undervognsbehandle?
Det danske klima er et af de værste hvad angår rust. Hvorfor? Dels fordi luftfugtigheden er høj det meste af året. Dels fordi Danmark ligger på grænsen mellem frost og tø, så vejret hele tiden veksler. Når frosten er på vej, salter vi. Så tør det igen, og vejene flyder med saltvand. Så kommer næste frostvarsel og så er det forfra. Din bils undervogn bliver altså udsat for adskillige saltvandsbade vinteren igennem. Og saltvand og metal er som bekendt en rigtig dårlig kombination
Hyppig undervognsvask kan forebygge noget, men det sikreste er en professionel undervognsbehandling.
2. Hvad får jeg ud af at undervognsbehandle?
Hvis du ikke er typen der skifter bil hvert år, så er en rustbehandling alle pengene værd. Vores profesionelle Dinitrol-behandling forebygger rustangreb på din bil. Det betyder:
- Forlænget levetid
- Højere gensalgsværdi
- Færre reparationer
- En sikrere bil
Du stiller din bil hos dit lokale Dinitrol center og kører hjem i en lånebil, som de fleste stationer tilbyder. Behandlingen tager 2 dage – men du har jo lånebilen imens.
3. Får jeg mere for bilen, hvis den er rustbeskyttet?
I mange tilfælde højner det din bils værdi sammenlignet med hvis den ikke var rustbeskyttet, og din bil vil holde længere. Derudover bliver der færre udgifter til reparationer, der er rustrelaterede. Det kan også være et godt salgsargument – især hvis du vil sælge din bil privat.
4. Hvor ofte skal bilen rustbeskyttes?
Alle biler bør rustbeskyttes fra de er helt nye, da de ofte ikke er produceret til det danske klima.
Dit kørselsmønster og klimaet er afgørende for, hvor ofte din bil skal rustbeskyttes. Kører du meget, i salt og sne eller meget på grusveje, vil din bil sandsynligvis have behov for hyppigere rustbehandling end, hvis du kørte mindre.
Dinitrol anbefaler, at du hvert andet år får kontrolleret om din bil trænger til rustbeskyttelse, før du sender den til undervognsbehandling. Du kan fx få et rusttjek hos dit lokale Dinitrol center.
5. Jeg har købt en brugt bil. Skal den rustbeskyttes?
Hvis du har købt en brugt bil, der ikke er blevet rustbeskyttet for nylig, vil Dinitrol anbefale dig, at du får den rustbehandlet. Erfaringerne viser, at brugtbilkøbere beholder bilerne længere end nybilskøbere. Ved at rustbehandle kan du mindske udgifterne til rustrelaterede skader.
6. Skal jeg rustbeskytte forår og sommer?
Dinitrols moderne rustbeskyttelsescentre har gode tørrefaciliteter. Derfor kan man rustbeskytte effektivt hele året rundt. Men traditionen tro er der meget stort pres på centrene i efterårsmånederne, inden der sættes ind med saltning af vejene.
Sådan behandler Dinitrol din bil
Er du i tvivl om Dinitrol eller vores behandlingsproces, kan du se hvordan vi behandler din bil her.
01. Afmontering og klargøring af din bil


02. Højtryksrensning af undervognen
03. Bil og undervogn tørres


04. Sprøjteskema til din bil undersøges
Sprøjteskemaets vigtigste funktion er at påvise adgange til de skjulte hulrum, hvor elektroniske dele som airbagcensorer er placeret.
05. Hjulkasser, undervogn og hulrum behandles med tyndt produkt


06. Bilen færdigbehandles med slidlag til beskyttelse af tyndt produkt
07. Færdig behandling fotodokumenteres


08. Bilen vaskes udvendig efter endt behandling
09. Din bil er nu klar til afhentning

Med en Dinitrol rustbeskyttelses garanterer vi, at din bil får den kvalitet den fortjener.