Dinitrol Roskilde

Giv din bil verdens bedste rustbeskyttelse
Åbningstider

Man: 7:30-15:30
tirs-tors: 7:30-16:30 – fre: 7:30-15:30

Find pris og den korrekte behandling til din bil

Find den undervognshandling, der passer netop til din bils behov:

acarkomfortbehandling

Nedsæt støj i din bils kabine

Sænk støjniveauet i bilen

Fuld virkning efter 3 uger

Velegnet til alle biler

Læs hvad kunderne siger

Hvert år vælger tusindvis af danskere at undervognsbehandle deres bil med Dinitrol. Seneste meningsmåling viser, at 96% vil anbefale Dinitrol.

Rustbeskyttelse kræver adskillelse

Den bedste pris på undervognsbehandling.

Giv din bil Verdens Bedste undervognsbehandling. Hos os bliver den adskilte bilbund højtryksrenset med 50 grad varmt vand, hvorefter bilen tørres, inden selve undervognsbehandlingen kan påføres. Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men rustklimamarkederne er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig beskyttelse mod rust i produktionen. 

undervognsbehandling er vigtigt

Det danske klima er hård ved din bil – året rundt!

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Undervognsbehandling i Roskilde

Bor du i eller omkring Roskilde er Dinitrol Center Roskilde det nærmeste sted, hvis du vil have en undervognsbehandling i den velkendte, kontrollerede Dinitrol-kvalitet. Det er Teknologisk Institut, der udfører kvalitetskontrollen gennem jævnlige, uanmeldte kontrolbesøg. Se selv den seneste kontrolrapport, når du får rustbehandlet din bil.
Hos Dinitrol Center Roskilde får du også adgang til komplet fotodokumentation af din egen bils undervognsbehandling. Så kan du selv se, hvor grundig vi er gået til værks.
Du har også mulighed for at vælge mellem flere forskelige behandlingsformer, bl.a. en med voks, der har fokus på miljøet og ikke kan luftes. Hør om de forskellige behandlingsformer og om vores særlige garantiordning mod gennemtæring, næste gang du bestiller tid hos Dinitrol Center Roskilde.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.